6
Fotogalerie

Anne Hathaway se vdala!

Herečka Anne Hathaway (29) si v sobotu 29. září vzala svého přítele Adama Shulmana. Podívejte se, jak to téhle hollywoodské krásce v bílých šatech slušelo...

Anne Hathaway řekla ano svému snoubenci Adama Shulmanovi v soukromém sídle v Big Sur v Kalifornii, kam bylo pozváno více než sto hostů. Anne oblékla svatební šaty značky Valentino a vypadala úchvatně!

Anne začala s Adamem chodit v roce 2008 a byla to láska na první pohled. Řekla tehdy: "Okamžitě jsme si padli do oka, ale trvalo nám hodně dlouho, než jsme spolu začali chodit. On si myslel, že já mám přítele, a já zase, že on má přítelkyni. Takže jsem se rozhodla raději s ním netrávit moc času. Nechtěla jsem ničit cizí vztah."

Nakonec to ale klaplo a pár oznámil v listopadu loňského roku zásnuby. "Adam dočista zničil můj plán. Já jsem se totiž docela těšila, že budu nějakou dobu sama - no a pak jsem se zamilovala jak malá holka!" přiznala se Anne.

Svatba se původně měla konat už v létě. Ale protože herečka obětovala své kadeře pro roli umírající prostitutky Fantiny v novém zfilmování Bídníků, rozhodla se svatbu odložit. Na svatbě prý nechtěla vypadat jako oškubané kuře.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Zařizujeme bydlení podle Feng Shui - hlavní vchod a předsíň

ČTĚTE TAKÉ:
Ochutnejte pravý jablkový páj

Doporučujeme

Články odjinud