Antonio Banderas uvítal doma vzácnou návštěvu, samotného prezidenta!

Antonio Banderas uvítal doma vzácnou návštěvu, samotného prezidenta!

Slavný hollywoodský pár Melanie Griffithová (54) a Antonio Banderas (51) se snažil ze všech sil, aby amerického prezidenta Baracka Obamu (50) doma uvítal, jak se patří.

Hlavně prý šlo o prezidentovu bezpečnost a herecký pár dokonce od ochranky dostal krycí jména. Obama zamířil do Kalifornie v říjnu. Byla to součást jeho třídenní cesty, během které se snažil získat prostředky na znovuzvolení.

V Hollywoodu pro něj v domě Banderase a Griffithové přichystala večírek Eva Longoriová. Volba nebyla podle listu Huffington Post příliš překvapivá, neboť se jednalo o událost pro potenciální hispánské sponzory: hvězda seriálu Zoufalé manželky je z hispánské rodiny z Texasu a Banderas je Španěl.

Bezpečnost hlavy státu prý byla velmi přísně střežena a celá rodina dostala přísné instrukce ohledně toho, jak má spolupracovat.

"Měli jsme dobročinný večírek pro Obamu. Přivítali jsme prezidenta Spojených států u nás doma! Musím se tomu smát, protože to opravdu není něco, co se vám děje každý den. Všichni, celá rodina, jsme od ochranky měli krycí jména. Já jsem byl Zorro," přiznal herec s bezpečným zpožděním.

ČTĚTE TAKÉ:
Divoký anděl Natalia Oreiro (34) porodí v lednu 2012!

Doporučujeme

Články odjinud