Answear.cz 279 Kč Foto: Archiv firem

Answear.cz 279 Kč Foto: Archiv firem

Answear.cz 369 Kč Foto: Archiv firem
Answear.cz 449 Kč Foto: Archiv firem
Answear.cz 1199 Kč Foto: Archiv firem
Answear.cz 1499 Kč Foto: Archiv firem
40
Fotogalerie

Aprílové počasí vás nedostane: Nejhezčí deštníky, holínky a pláštěnky do deště

Aprílové počasí začalo letos už v březnu a je vážně nevyzpytatelné. dá se předpokládat, že nějaký ten déšť nás překvapí i v průběhu jara, proto je třeba se připravit. Zkuste letos povznést nezbytnou ochranu proti přeháňkám v podobě pláštěnky, deštníku a holínek na slušivý módní doplněk!

Jakmile venku nastane pošmourné počasí s deštěm, většina z nás má tendenci obléct se do tmavých nevýrazných svršků a prostě jen splynout s okolní šedí. Přitom to ale není nutné, protože v dnešní době můžete vypadat stylově i během nevlídných aprílových dní a zlepšit si tak náladu alespoň vkusným a příjemným outfitem.

Jaké barvy ovládnou letos módu? Podívejte se na video:

Nevzhledné igelitové pláštěnky na jedno použití samozřejmě ze světa nezmizely, například na vodě je oceníte, protože je s klidným svědomím můžete zničit. Do města nebo na výlet se ale i v zamračených dnech můžete obléct lépe! Za slušivé pršipláště nebo nepromokavé parky si sice připlatíte, zase ale máte záruku, že vám nějakou dobu vydrží.

Také holínky jsou investicí, která se vám neztratí, a i v tomto případě můžete v obchodech nalézt kousky, které uplatníte nejen v lese na houbách, ale i při cestě do práce nebo na hudebním festivalu, kde také chcete vypadat in. Vybírejte tedy takové, které budou ladit i k městskému outfitu a nebojte se výraznějších barev nebo třeba lakovaného povrchu.

A totéž platí i o dalším nepostradatelném kousku do jarních plískanic. Chcete-li totiž ochránit například i účes, často vám kapuce či čepice může spíš uškodit, proto se hodí mít po ruce deštník. Většina z nás volí černou klasiku, která se hodí ke každému oblečení, proč ale trošku nezaexperimentovat? Černé deštníky s elegantním vzorem má na svědomí například Karl Lagerfeld, pokud jste ale expert na ztrácení této ochrany proti dešti, můžete volit levnější kousky. Třeba ty, které jsou sice svrchu černé, ale zespodu se můžete kochat například vesmírnou oblohou nebo květinami!

Inspiraci najdete v naší galerii!

Doporučujeme

Články odjinud