10
Fotogalerie

AQUASET veletrh koupelen, bazénů, saun, sanitární techniky

Veletrh AQUASET je svým zaměřením jediným jarním specializovaným veletrhem v našem regionu. Zároveň ideálně doplňuje nabídku pro všechny zájemce o nové stavby a rekonstrukce v rámci souběžně probíhajících jarních stavebních veletrhů – veletrhy Nový byt a dům, Dřevostavby a Moderní vytápění.

Nabídka vystavovatelů zahrnuje vše pro koupelny, bazény, sauny a úpravu vody. Expozice firem, které se budou prezentovat na veletrhu, nabídnou ucelený přehled novinek v tomto oboru.

V rámci doprovodného programu budou vystavovatelé soutěžit se svými tematickými expozicemi prezentovanými jako Funkční maloprostorová koupelna nebo Multifunkční koupelna – domácí lázně. Mohou posloužit návštěvníkům jako inspirace při plánování nového domácího zázemí.

Návštěvníci se také mohou zúčastnit soutěže Nejkrásnější umyvadlo veletrhu Aquaset. Sestavy KERAMAG a KOLO, které budou vystaveny, reprezentují nejnovější trendy v oblasti vybavení koupelen a pocházejí od světově uznávaných designérů – Antonia Citteria a Hadi Teheraniho. Hlavní výhrou soutěže je poukázka k bezplatnému odběru vítězného designového umyvadla.

AQUASET 3. mezinárodní veletrh koupelen, bazénů, saun, sanitární techniky a úpravy vody 28..2.-2. 3. 2008, Pražský veletržní arealá Letňany

Otevření veletrhu: čtvrtek 28. 2. 10.00 – 18.00 hod. pátek 29. 2. 10.00 – 18.00 hod. sobota 1. 3. 9.00 – 18.00 hod. neděle 2. 3. 9.00 - 16.00 hod.

Na tomto ročníku se vám poprvé představí firma Richter + Frenzel, která disponuje jedním z největších koupelnových center ve střední Evropě.

Veletrhu se představí formou účasti v soutěži Koupelna 2008, kde bude prezentovat to nejlepší, co si lze jen v moderním koupelnovém designu představit.

Více na http://www.aquaset.cz>www.aquaset.cz

Doporučujeme

Články odjinud