Aromaterapeutická poradna

Aromaterapeutická poradna

Milé čtenářky a čtenáři, na těchto stránkách se spolu budeme setkávat v nové aromaterapeutické poradně. Moc se těším na vaše dotazy a věřím, že se nám společně podaří pomocí aromaterapie vyřešit vše, co vás trápí, aň už to je stres z náročného zaměstnání a nebo jenom "obyčejné" nachlazení.

Aromaterapeutická poradna

Milé čtenářky a čtenáři,
na těchto stránkách se spolu budeme setkávat v nové aromaterapeutické poradně. Moc se těším na vaše dotazy a věřím, že se nám společně podaří pomocí aromaterapie vyřešit vše, co vás trápí, aň už to je stres z náročného zaměstnání a nebo jenom "obyčejné" nachlazení� A abyste si o mně mohli udělat lepší představu, ve zkratce vám prozradím pár věcí o sobě a o své práci.

Aromaterapii jsem se začala věnovat před dvěma lety, kdy se mi podařilo definitivně se zbavit devět let trvající mentální anorexie a bulimie. Protože právě aromaterapie sehrála v mém uzdravování důležitou roli, rozhodla jsem se jí věnovat profesionálně. Nyní pracuji v Crazy studiu v pražské Thámově ulici a svým klientům nabízím aromaterapeutické relaxační masáže. Pokud jste zvídaví a budete je chtít vyzkoušet na vlastní kůži, můžete si vybrat buď masáž zad a šíje nebo celkovou masáž. Masáž zad a šíje trvá přibližně 30 minut a stojí 190,- Kč. Při celkové masáži se masírují záda, zadní i přední strana nohou, břicho (pouze pokud si to klient přeje - ne každému je totiž příjemné nechat si sahat na břicho), hrudník, dekolt, obličej a vlasová část hlavy. Celková masáž trvá 1 - 2 hodiny a stojí 490,- Kč. Každé masáži předchází asi 20 minut trvající rozhovor, na základě kterého potom připravím nejvhodnější směs silic. A pak už můžete jenom relaxovat�
Na setkání s vámi, aň již osobně ve studiu nebo prostřednictvím vašich dotazů v této poradně, se těší

Pavlína Šalamounová
objednávky tel. 0607/81 51 60

Poradna je přesunuta na nové stránky poradna.dama.cz

Doporučujeme

Články odjinud