Asexuální PĚTKA: Oblečení, které na nás muži „nemusí“

Asexuální PĚTKA: Oblečení, které na nás muži „nemusí“

Je víkend. Blaženě vpluji do námořnického trika z army shopu, velké černé mikiny s kapucí a starých ošoupaných džín. Cestou do obchodu mě míjí postarší soused, který si může obvykle ukroutit krk, když se potkáme. Nepoznal mě. Neměl důvod si tu bezpohlavní osobu prohlédnout.

Takové proměny mě baví! Zatímco řezníkovi jsem v černé kapuci a v ultrapohodlných džínech úplně ukradená – nepřítomně hrábne mezi „flákoty“ a evidentně nemá pražádnou potřebu špásovně potřásat kousky masa, ukradená rozhodně nejsem pánovi z ostrahy obchodu, který si mě bedlivě prohlédl (avšak bez špetky koketérie) a evidentně mě zařadil do přihrádky „podezřelá“.

Jednoznačně mě neidentifikoval s „paninkou“, které předevčírem od pokladny sprintoval převážit okurky. Jenže předevčírem jsem měla vypasovaný červený kabátek, sukni nad kolena, úzké kozačky a rozpuštěné vlasy. Mýtu, že existují dámy, které pány znehybní a připraví o výřečnost (a snad i o rozum) i ve špinavém pytli od brambor, botách po dědovi a 14 dní nemytou hlavou, příliš nevěřím. Dobře zvolené oblečení, které podtrhne ženskost, ženskou siluetu, umí v tomto směru zkrátka zázraky. Pokud chcete zaujmout, možná byste měly vědět, které kousky z vašeho šatníku toho v mužských očích opravdu nejsou schopné.

„Vražedná“ PĚTKA (sestavená ve spolupráci s několika pány)

  1. Vytahané triko, zvláště batikované nebo reklamní
  2. Kalhoty „harémky“ s proklatě nízkým sedem
  3. Dlouhá sukně na gumu, ideálně batikovaná
  4. Objemná čepice („na brambory“) s kšiltem nebo barevná rádiovka
  5. Neforemné etno-pončo, kombinéza, volné kalhoty s laclem

Naprosto nezastírám, že mám několik kousků z „vražedném pětky“ v šatníku (a dokonce i v oblibě) a klidně si je příležitostně obléknu, když na ně mám náladu. Nicméně přiznávám, že jsou situace, kdy bych si je neoblékla ani z recese. Co naplat, většinu mužů zkrátka z myšlenek na nejnovější model Porche, grafy a tabulky, hokej, či knedlo-zelo vytrhne pouze žensky tvarovaná silueta, zaujmou vlasy, oči, ústa…

A pozor, velmi důležitý je prý i úsměv! Celá bytost, její kontury a samozřejmě i oblečení, musí vyzařovat ženskost, avšak samozřejmě s ohledem na přírodou dané tvary. Což si bohužel některé dámy přeberou po svém a nasoukají se do outfitů, v nichž dmoucí ňadra působí dojmem, že se chystají na rychlý výsadek z výstřihu a sukně má viditelné ambice nahradit bederní roušku.

Mnou dotazované pány takový zjev obvykle vyzve k hloubavému pohledu, ale kupodivu je nositelka prvoplánově ultrasexy oblečení v konečném důsledku prý spíše odpuzuje, neboť v mnoha případech vyvolává dojem specifické opotřebovanosti některých tělesných partií.

Samozřejmě, že dotazovaný (vcelku pestrý) vzorek respondentů nemusí mluvit za všechny muže a „vražedná pětka“ může mít různé modifikace.

Doporučujeme

Články odjinud