Aspirin je prevencí proti rakovině

5 komentářů

Jaroslava Nováková
21. května • 11:42

Zdravím p. Karle Jungo,
zapozdřené je asi fajn - ale výrobce to neprodává v kapslích, ale v prášku, čili... Jsou i jiné, zapouzdřené preparáty, s 5 kmeny těchto dobrých bakterií a 6 mld bakteriemi v kapsli. Co se týče rakoviny střev a tlustého střeva a tračníku, kt. tam jsou, nejlepší je Gesavit - www.gesavit.cz, to můžu doporučit, že funguje víc než výborně.

Jaroslava Nováková
17. května • 9:11

Znám i jinou prevenci proti rakovině, která ale funguje a nemusíte mít zkažený překyselený žaludek - Gesavit. Funguje s vysokou účinností proti rakovině. Kamarádce to defacto zachránilo život.

kar202
4. července • 19:34

Zdá se, že tato diskuse nefunguje. Zvu všechny návštěvníky na povídání o zdraví na mou diskusi Hubneme se slabou vúlí. Najdete ji v dietách.Krásný den přeji.Karel Junga

kar202
8. června • 14:51

Doplnil bych , že v článku je spíše popsána léčba, než prevence (určitě zajímavě).Za únavou a sklonem k nemocem a to i nádorovým mnohdy (teměř vždy) musíme hledat znečištění celého organizmu toxiny a rozvojem nežádourích mikroorganizmu především v našem trávicím traktu. Tyto se rozvinou jen pokud postrádáme ty užitečné. Výzkumy je opakovaně zjišťováno, že nesprávnou zkladbou střevní mikroflóry trpí až devadesát procent lidí. Prevencí je dostatek přírodních antioxydantů a probiotických bakterií v trávicím traktu, které dokáží produkovat mnohé prospěšné vitamíny a udržovat v traktu správné pH. Tím, a nejen tím, dokáží držet na uzdě různé patogeny a s tím spojené nežádoucí procesy.
Dovolím si zde krátkou přednášku: Candida je kvasinka, která je běžnou součástí naši střevní mikroflóry. Za normálních okolností je zastoupena asi patnácti procenty z celkového množství této mikroflóry. U lidí, kteří mají problém s osazením střev prospěšnými probiotickými bakteriemi (je jich více než devadesát procent!) dochází k přemnožení této kvasinky do té míry, že změní strukturu a začne tvořit vlákna, podhoubí, rozrůstá se ve střevech, prorůstá do okolních tkání a postupně do jednotlivých orgánů – u žen známé gynekologické potíže, ale nejen tyto(ledviny, játra,žaludek, atd.). Uvádí se, že tato houba dokáže napadat i klouby (artróza), cévy a lymfatický systém (roztroušená skleróza). Jelikož se živí cukrem, který odčerpává nejen z potravy, ale i z krve, významně u člověka zvyšuje CHUŤ NA SLADKÉ! Rozmnožování této houby je dlouhodobý proces , pokud jej nezarazíme a houbu z těla nevypudíme máme zaděláno na vážné zdravotní problémy nejrůznějšího rázu. Obranou není polykání léků, ty dokážou vyřešit jen momentální akutní problém! Jedinou účinnou obranou je osazení střev živou probiotickou symbiotickou mikroflórou, která problém dokáže zvládnout. Zapomeňte však, že toho dosáhnete pojídáním jogurtů, či jiných podobných potravin. Přípravek, který má být účinný musí obsahovat čtyři vzájemně symbioticky působící druhy bakterií – Lactobacilus acidophylus, Lactobacilus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, navíc tyto bakterie MUSÍ být v něčem zapouzdřený, jinak budou zlikvidovány v agresivních žaludečních kyselinách. Jako jediný přípravek na světě splňuje tyto náročné parametry český potravinový doplněk na úrovni přírodního léčiva, jmenuje se Nutra Bona symba a buďme vděční našim českým vědcům, že za značného přispění státu, tento unikát vyvinuli. Díky českému původu je levný a dostupný všem sociálním skupinám. Jeho význam a účinky jsou tak širokospektré, že přesahují rámec tohoto příspěvku. Zájemcům zašlu účinky i složení. Karel Junga
e-mail: karel@ova.comp.cz

Lata
3. prosince • 23:46

je to dobrý článek:)

Doporučujeme

Články odjinud