Astrologická předpověď pro duben 2004

Astrologická předpověď pro duben 2004

ROZPOHYBOVANOST - Měsíc duben bude pro většinu lidí velice dynamický. Postará se o to volná t-kvadratura Mars-Jupiter-Uran v pohyblivých znameních. Současný průchod Venuše a Marzu znamením Blíženců naznačuje intenzivní komunikační a cestovní aktivitu.

STRES BLÍŽENCŮ Situace v dubnu 2004 je ošemetná především pro znamení Blíženců.

Blíženci mohou zejména v první půlce měsíce zmatkovat, improvizovat nadmíru a vůbec si být nejistí. Pomohlo by jim důvěřovat, že se věci často řeší samy i bez jejich přičinění.

PŘECHODNÁ ÚLEVA RAKŮ Rakům, smolařům loňského a letošního roku, se v průběhu druhé půlky března může trochu ulevit. Saturn v raku přítomný dostává tři harmonické aspekty najednou, což z Raků na chvíli sejme břemeno zodpovědnosti.

LÁSKA V dubnu se nejisté vztahy mohou znejistit ještě více. Volná konjunkce Venuše-Mars v Blížencích bude znejisťovat heterosexuální orientaci lidí a tím vnášet napětí do vztahů. Upřímnost partnerů však může prohloubit jejich sebepoznání a tím vztahy ve výsledku posílit. Situace se trochu stabilizuje po 19. dubnu, vstupem Slunce do Býka.

PRÁCE Duben je vynikající pro spisovatele a lidi pracující primárně intelektem. Množství nápadů a kretaitivy sice bude postrádat směr a pevnou ruku, ale ve výsledku bude přesto obohacující. Konec měsíce bude napomáhat zhodnocení práce obchodním směrem.

6. duben je riskantní na plané sliby, zejména pracovní.

9. duben je ošemetný pro páry, zvyklé na sebe ňafat. Náchylnost k hádkám a rozchodům lze vyrovnat snahou porozumět důvodům partnerova či partnerčina jednání.

16. duben vede lidi, aby nahlíželi věci pouze ze svého hlediska. Není to optimální.

21. duben přeje romantickému pojetí lásky.

24. dubna mohou lidé prosazovat své názory silou. Nenechejte se vtáhnout do hry.

25. duben je den nejvíce přející schopným lidem. Zejména obchodníkům a technickým profesím.

29. Okolí tohoto dne je vysloveně štědré ke každému člověku dobré vůle.

Předpověď sestavil Antonín Baudyš jr. šéfredaktor www.astrolab.cz

Doporučujeme

Články odjinud