6
Fotogalerie

Atraktivní jaro se sexy ženami přichází...

Krása a sexappeal, četná prestižní ocenění: to vše charakterizuje herecké hvězdy v nových řadách oblíbených seriálů, které na jaře uvádí televizní kanál Universal Channel.

Již počtvrté přichází úspěšné seriálové drama Bratři a sestry 4 (Brothers and Sisters). V hlavních rolích se představí oscarová herečka, elegantní brunetka Sally Fieldová a populární křehká Calista Flockhartová.

Potřetí se vrací i divácky velmi oblíbená Dobrá manželka 3 (The Good Wife). Jejím producentem je oscarový režisér Ridley Scott a exceluje tu Juliana Marguliesová, šaramantní tmavovlasá herečka, která sbírá jeden Zlatý Globus za druhým.

O tom, že tvůrci sázejí na krásu, bystrost a vtip, svědčí i další okouzlující tmavovláska Sarah Shahiová, jež ztělesňuje mladou právničku ve druhé řadě originálního a svižného seriálu Kauzy podle Kate 2 (Fairy Legal).

Premiéru na Universal Channel má i seriálová novinka Skandál (Scandal) od tvůrců seriálu Chirurgové, v níž hraje černá kráska Kerry Washingtonová známá mimo jiné z filmu Česká spojka.

„Díky seriálu vstupujeme do harmonického světa, kde se všechno odehrává ve velmi hezkém prostředí. Člověk z podstaty nemá rád chaos. A i intriky v seriálech mají svá pravidla. Divák se potřebuje identifikovat s hlavní postavou, i když je třeba, co se vizáže týče, jeho protikladem, a alespoň na chvíli si odpočinout od reality,“ říká psycholožka Marta Boučková, specialistka na sociální psychologii.

Seriálové hrdinky mohou být podle jejích slov také inspirací pro ženy – svým oblečením, ale i zařízením bytu, v němž se děj odehrává. „A musejí mít sexappeal, ať už je jim 20, 40 nebo 50 let. Pokud tvůrci chtějí udělat hlavní ženské postavy vitálními a dynamickými, tak v seriálu musí být potenciál života. A ten je v jejich sexappealu,“ dodává.

---------

Přesvědčivé rodinné drama Bratři a sestry 4 dále sleduje komplikovaný život rodiny Walkerových. Vypráví o pěti sourozencích a jejich silné, svým dětem oddané matce v podání vynikající Sally Fieldové. Vztahy bratrů a sester jsou vzájemně propletené a často také ohrožené. Ale Walkerovi si neumějí představit svůj život bez výzev. Sérii o 24 dílech vysílá Universal Channel v neděli ve 21 hodin, v úterý ve 22:20, v sobotu v 19 a v neděli ve 13 hodin.

Prestižními cenami ověnčenou Julianu Marguliesovou uvidíme v sériálu Dobrá manželka 3 od 4. března do 5. srpna. Její hrdinka Alicia Floricková se po sexuální aféře a korupci svého manžela snaží vyrovnat s veřejným ponížením, které jí způsobil, a poskytnout co nejlepší domov svým dětem, patnáctiletému Zachovi a čtrnáctileté Grace. Alicia se vrací ke své práci a přichází do chicagské právní firmy ke svému bývalému spolužákovi Willovi. Série má 23 dílů. Na obrazovkách se objeví v neděli ve 22 hodin, v pondělí ve 21:20 a v neděli pak ve 12 hodin.

Televizní diváci se od 4. května do 6. července budou znovu setkávat s okouzlující Sarah Shahiovou v seriálu Kauzy podle Kate 2. Mladá vyjednavačka v něm řeší kauzy ještě před tím, než se dostanou před soud. Využívá při tom nejen svou vynikající profesionalitu, ale i svůj šarm a schopnost porozumět druhým. Tuto čtrnáctidílnou sérii uvidíme v pátek ve 21:20, v sobotu ve 23:30 a v neděli v 18 hodin.

Od 8. května do konce června bude uveden nový seriál Skandál, který má na českých obrazovkách premiéru. Hlavní hrdinka v podání jedné z předních hollywoodských hvězd Kerry Washingtonové působí v Bílém domě a bravurně řeší pře ve světě velké politiky. Skandál zhlédnou diváci v úterý ve 21:20, v pátek ve 22:20, v neděli ve 20 a v pondělí ve 23:30 hodin.

ČTĚTE TAKÉ:
Inspirujte se klobouky vévodkyně z Cambridge

ČTĚTE TAKÉ:
Na péči o stárnoucí rodiče se dobře připravte předem

Doporučujeme

Články odjinud