Auto je sexy doplněk

Auto je sexy doplněk

Jennifer Lopez (42) to sluší i za volantem. Právě proto si ji vybrala italská automobilka Fiat k propagaci svého nového modelu v USA.

Italské automobily to na americkém trhu nemají snadné. V konkurenci levných a spolehlivých amerických aut se jen těžko dostávají do povědomí klientů. Spojení s módou využívá už léta například německá automobilka Mercedes Benz, která je již tradičně sponzorem největší módní události – týdne módy v New Yorku.

Protože se Fiat 500 začíná prodávat v zámoří, je spojení s americkou celebritou přímo povinné. Jennifer Lopez se narodila v newyorské čtvrti Bronx. V reklamě projíždí touto čtvrtí a dojemně vzpomíná na bohémské prostředí. Ve spotu se samozřejmě nezmiňuje, že sama bydlí ve vile na Long Islandu za 18 milionů dolarů.

Zlé jazyky tvrdí, že Jennifer Lopez při natáčení ani neseděla za volantem a že byla při řízení nahrazena dublérkou. Nicméně reklamní spot poslouží oběma stranám – Jennifer díky němu zviditelní svůj nový singl Papi a malá bílá pětistovka Fiat si také užije svých pět minut slávy.

ČTĚTE TAKÉ:
Proměna výherkyně fotosoutěže: Podívejte se, jak prokoukla!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud