Avatar je druhým největším kasovním trhákem světa

7 komentářů

Canis
12. ledna • 21:38

tak takové filmy jsou docela palka, o by za me zaplatil asnad jen půjčky do hodiny

Culibrk
2. února • 13:46

Na 3D bych v Cechach nikdy nesel, pac s dubingem bych u toho umrel. Videl sem to 2D ve Village. GFX paradni, efekty take, ale pribeh je proste Pokahontas. Z ceho jsem nemohl? To, ze kulometem neprostreli neprustrelne sklo je logicke, ale obycejny sip domorocdu jim projede jako nuz maslem... no prominte, ale to bylo trochu moc. Camerone, styd se. Vytvoril jsi nadherne vypadajici kopii pohadky, ktera je tak maximalne pro deti, kdyz nepocitam uplne zbytecnou milostnou zcenu "emzaku". Reziser uzahneho trhaku Alien uz neni u mne zadny "pan" reziser. Proste Amici neumeji natocit film pro obycejneho divaka. Nataceji veci, co se prave ted libi a ne to, co sami chteji.

frída
13. ledna • 8:06

Je opravdu krásný a to tenhle typ filmů nemusím...sice jsme ho zhlídli oproti vám JEN na velké plazmovce, nicméně zážitek máme asi podobný s vámi.
Mne uchátila i ta úžasná, byť PC stvořená mimika postav, všechny emoce se objevily, všechny dřívější "nedostatky" jsou takřka vychytané.

Aster
12. ledna • 13:13

Také jsem byla na 3D verzi a vážně je ten film BOMBA - úžasná příroda, láska, a i když se tam bojuje, tak to dobře dopadne.
A to mě Pán prstenů a Harry Poter taky nebere, dokonce jsem viděla z každého sotva jeden díl, ale tohle je vážně moc hezký film.
A byla jsem na něm už 26.prosince, ještě než se o tom začalo tolik mluvit...

indira1
12. ledna • 12:19

tak to není nic pro mě. S 3D filmů se mě točí hlava a je špatně od žaludku a ani téma mě moc nenadchlo. Asi mám divný vkus, ale tipy filmů -Pán prstenů, Harry Poter a toto mě moc neberou. Já si počkám až to dají za rok v TV a určitě mě to bude stačit shlédnout jednou ,tak jako u předešle jmenovaných filmů.

popo
12. ledna • 11:22

Doporučuju v Imax, který je přímo na 3D dělaný. Klasická kina jsou na 3D také dobrá, ale imax je imax :).

Blami
12. ledna • 9:20

Byla jsem na 3D verzim a všem doporučuji. Je to taková pohádka o dobru a zlu. Sestra nechtěla na Avatar jít, že je to fantasy a to ona nemusí, šla na Vánoční příběh s J.Carreym, a větší horor prý neviděla. Takže Avatar klidně i pro 9leté. V cinestaru a ve 3D, bomba.

Doporučujeme

Články odjinud