Avril je prý těhotná

Avril je prý těhotná

Vizáž rebelující uličnice, s níž si získala světovou popularitu, nedávno zaměnila jednadvacetiletá kanadská zpěvačka Avril Lavigneová za image mladé, sexuálně přitažlivé ženy. Proslýchá se však, že v životě ji brzy čekají důležitější změny než je proměna dívky ze sousedství v tvář prestižních kosmetických a modelingových firem.

V zasvěcených kruzích proskočily pověsti, že talentovaná zpěvačka, jejíchž nahrávek se prodalo více než 15 milionů kusů a je šestinásobná držitelka platinové desky, je údajně těhotná. Otcem očekávaného dítěte má být Deryck Whibley (26), zpěvák a kytarista skupiny Sum 41, který stejně jako Avril pochází z kanadské provincie Ontario. Jejich vztah trvá zhruba rok a již delší dobu se spekuluje o chystané svatbě.

Pověsti o těhotenství přinesli paparazziové, na jejichž nejnovějších snímcích se prý pod Avriliinými šaty už zřetelně rýsuje narůstající bříško. Zpěvačka, ani její mluvčí se ke spekulaci zatím nevyjádřili. Jak informuje internetový server viply.de, při společné procházce s Deryckem si však kolemjdoucí všimli, že přestože se k ní partner choval něžně a pozorně, Avril působila poněkud uplakaným dojmem. „Věříme, že šlo o slzy očekávaného mateřského štěstí,“ komentuje zdroj výpovědi svědků scény. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud