Babička Halina jezdí s kočárkem, dcera prý už seká latinu

Babička Halina jezdí s kočárkem, dcera prý už seká latinu

Halina Pawlowská (56) má radost, že se její dcera Natálie (30), která si libovala ve squaterství, usadila a porodila před pěti měsíci syna Huga.

Chlapeček je zdatný a prý vypadl přímo z oka babičce. Však také Halina občas s kočárkem vyjede. "Ale nikdy ne sama, vždycky jen s dcerou. Sama s kočárkem s takovým miminkem, to bych se ještě bála," přiznala Korzu Halina, která je známá tím, že se ničeho nezalekne.

Teď například chystá sitcom pro Primu s názvem O mé rodině a jiných mrtvolách a v České televizi bude porotkyní v připravovaném pořadu Souboj národů.

V něm diváci od pátého listopadu vždycky v sobotu večer zhlédnou pilotní pořad nového českého televizního seriálu. A sami svým hlasováním rozhodnou o tom, který pak televize dotočí a v příštím roce odvysílá.

"Ale jako porotkyně společně s Františkem Ringo Čechem a Ivo Šmoldasem tedy o ničem nebudu rozhodovat, to opravdu rozhodnou diváci. Já jen vyslovím svůj názor na vysílaný úvodní pořad. Musím se přiznat, že se na české seriály moc nedívám, spíš na ty zahraniční, ty mají obvykle větší tempo. Nemám ráda mýdlové opery. Možná, že právě v Souboji seriálů přijdu těm českým na chuť," prozradila Halina Pawlowská.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


Rádi vaříte a hledáte inspiraci? Navštivte Recepty.cz

Doporučujeme

Články odjinud