Babička, medová paní a firma TAHÁ-LIDI-ZA-NOS

7 komentářů

Betyyna
2. března • 12:52

Souhlasím - nedebatuju, nevysvětluju, a když mele dál tak zavěsím....

Alma..
2. března • 7:20

tak tohleto je přece jednoduchý, jak baba nechce pustit ke slovu, okamžitě zavěsím a má po prdeli :))

PetrNedod
1. března • 18:32

Tak na to mám vynikajíci recept, jak se ji rychle a bezbolestně zbavit. Na otázku, jest-li "máte pro mne chvilku?" okamžitě zareaguji. "Ano, mám, kde se sejdem a jest-li mám hodinový hotel objednat hned, nebo až při schůzce?" A melu pořád o rande. Jelikož zpravidla volají ženy, tak to mám jednodušší. Ale i když zavolá kluk, tak jsem pro změnu gey. A mám vystaráno. Možné roziko tu ovšem je. Že přistoupí na mou hru. Když by to byla slečna, tak půl bídy, ovšem v případě kluka??? Sakra!? Ale zas bych to nějak okecal.
Ale to, že jsou otravné jak štěnice je pravda. A to jsou ty po telefonu. Pak jsou ještě ti, co otravuji v marketech. A hned mi cpe ruku, že se jako představí. Ale také mne hned napadne nějaká kravina, co je odradí. Nejvíc zvu na rande. Ještě mi to ani jednou nevyšlo. Škoda

Wahida
1. března • 15:42

Nejlepší obrana je útok. Vždy se omluvím, že zrovna letím na autobus (i když ležím na gauči) a hned tvrdím, že stejně nic ani nechci. Už mám těch otravných telefonátů taky dost.

janeten
1. března • 14:45

taky známe z vlastní zkušenosti a je spousta lidí, kteří neumějí říkat ne -:((

Uursik
1. března • 11:52

taky znám, myslím kdo by dnes neznal, že jo? já si někdy poslechnu, vyslechnu, řeknu jak je to supéééééééééééééér - a pak že bohužel. nejvíc mne fascinují manažeři a já nevím kdo ještě od telefonického operátora, jak mne dostal na starost, jako významného klienta a nabízí - ale on mi v podstatě nemá co nabídnout, levnější tarif už ani neexistuje, tak má smolíka.

Betyyna
1. března • 10:40

:-( taky znám, vůbec to neposlouchám a hned říkám NE a ukončím hovor. Bohužel moje soukromé číslo poskytla bez mojeho vědomí známá, která doma pořádá prodávací dýchánky aby získala "dáreček zdarma" :-((

Doporučujeme

Články odjinud