Bagárová si nadělila k osmnáctinám nahé fotky

Bagárová si nadělila k osmnáctinám nahé fotky

Semifinalistka první řady Česko-Slovenské SuperStar Monika Bagárová (17) už zdaleka není tak nevinná dívka, jak se ještě donedávna prezentovala. K blížícím se osmnáctým narozeninám, jež oslaví 5. července, si nadělila předčasný dárek v podobě nahých snímků, které odhalují její ženský půvab.

Na fotografiích k novému projektu sběratelských prstýnků odhodila nejen zábrany, ale i luxusní šaty, do nichž se na veřejnosti obvykle halí.

Na ruce jí zůstal pouze vlastnoručně navržený šperk. "Přiznám se, že jsou to zatím ty nejodvážnější fotky, jaké jsem kdy nafotila. Souhlasila jsem s nimi, protože mě celý koncept doslova nadchnul," prozradila zpěvačka Korzu, proč se tak rozhodla.

Navrhnout si vlastní prstýnek je podle ní originální. A jak jinak ho nechat vyniknout, než na nahém těle. "Navrhování jsem úplně propadla. Nebylo nic zábavnějšího než si nakreslit prstýnek, který bych chtěla nosit na ruce. Zato vybrat z desítek návrhů jediný mi trvalo hodiny. Nakonec jsem zvolila Tajemnou růži. Jeho pravou krásu objevíte, až když se na něj pořádně a dlouze zadíváte. A když objevíte jeho tajemství, už ho nikdy nebudete chtít sundat. Stejně jako já," tvrdí.

Prstýnkem prý ale její velkolepá oslava plnoletosti nekončí. Naopak, nafocení odvážných fotografií je teprve začátek. Kromě nich si Monika udělá radost ještě 24. června narozeninovým koncertem v Jazz Docku a začátkem července pak odletí do New Yorku. Splní si tak jeden ze svých snů.

ČTĚTE TAKÉ:
Liz Taylor měla dceru s tesařem, dala ji rodině v Irsku

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Křížková porodila budoucího mořeplavce

Doporučujeme

Články odjinud