24
Fotogalerie

Balíme dárky

Připravte svým blízkým krásné dárky, které potěší nejen svým obsahem, ale také ohromí svým vzhledem. Přestože bychom neměli soudit obsah podle obalu, u vánočních dárků bychom se tímto pravidlem řídit rozhodně neměli. Osvojte si umění balení dárků a uvidíte, jakou radost uděláte nejen darem jako takovým, ale i jeho designem a sklidíte úspěch i kdybyste při vybírání dárku sáhla vedle.

Zapomeňte na balící papír od loňska a okoukané papírové stuhy a zapojte svou fantazii. Balíčky ozdobte květinami, listy, vlastními obrázky či fotografiemi, zvonečky, drobnými ozdobami určené pro stromeček apod. Stuhy nahraďte taftovými mašlemi, lýkem, ale třeba také tkaničkami do bot. Dárky můžete ještě přizdobit jemnými a nečekanými detaily v podobě tyčinek voňavé skořice, větvičkami jehličnanů či nalepte bonbóny (samozřejmě zabalené v celofánu) nebo malé knoflíky.

Co se týče barev, zde se představivosti meze nekladou. Klasickou vánoční paletou jsou syté odstíny zelené, červené v kombinaci se zlatou či stříbrnou. Ale to takhle jemně zelená s fialovou či tyrkysová? Jemné odstíny modré zase doplňují bílou či třpytivé stříbro.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud