Bára Basiková: Můj největší hřích? Ráda utrácím…

Bára Basiková: Můj největší hřích? Ráda utrácím…

Zpěvačka Bára Basiková (47) vypadá báječně. Zpívá stále skvěle, a tak není náhoda, že si opět zahraje hříšnou Máří Magdalenu ve slavném muzikálu Jesus Christ Superstar. Na rozdíl od hříchů přisuzovaných této proslavené biblické postavy jsou hříchy matky dvou plnoletých dcer a ročního Theodora zcela jiné.

Potřetí šťastně vdaná Bára Basiková má o patnáct let mladšího manžela. A tak se snaží vypadat sexy a přitom společnost jiných mužů nevyhledávat. Na otázku, jaký je její největší hřích, bez rozmyšlení říká, že s oblibou utrácí peníze.

"Moc ráda nakupuji a především oblečení. Mám doma doslova narvané skříně. Teď momentálně ujíždím na různé topy, trička, tílka a taky boty, už jsem se vybavila na léto," prozrazuje Bára Basiková.

A dodává, že když půjde kolem výlohy s nějakými zajímavými botkami, které ji zaujmou, stejně neodolá.

"Doma mám stabilně asi třicet párů bot, přitom je pravidelně třídím. A páry, které se mi už nelíbí, bez milosti vyhazuji," říká zpěvačka, která preferuje boty na vysokém podpatku.

Když si vybírá ze skříně oblečení, vždycky si pak k němu vezme boty do barvy, která s ním bude nějak zajímavě ladit. Dřívější módní diktát, že kabelka a boty musí mít stejný odstín, už - jako drtivá většina módních ikon - považuje za přežitek.

"Stejnou barvu bot a kabelky už dávno nevyhledávám, myslím, že to ani není nutné. Důležité je, aby bylo sladěno všechno celkově. Někdy kabelka výrazné barvy celé oblečení báječně oživí," upřesňuje Bára Basiková.

ČTĚTE TAKÉ:
Jak se udržuje v kondici Bára Nesvadbová?

Doporučujeme

Články odjinud