5
Fotogalerie

Bára Basiková: Nevěřte výmyslům, na operaci půjdu, až si řeknu sama!

Zpěvačka Bára Basiková (48) zdaleka není úplně fit po zranění, které utrpěla před necelými dvěma roky v Řecku. Zlomený kotník i po dvou operacích stále pobolívá.

V současné době se připravuje na obnovenou premiéru muzikálu Lucrezia Borgia autorů Libora Vaculíka, Petra Maláska a Václava Kopty v Divadle Broadway (10. března).

I přes občasné bolesti ale rozhodně nemíní jít na další operaci v dohledné době.

Jak se dočetla v některých médiích, prý ji zákrok čeká v dubnu. "Je to absolutní nesmysl. Nedřela a nepřipravovala jsem se na Lucrezii, abych odehrála jen pár představení. Naopak. A do nemocnice půjdu, až si řeknu sama. To znamená, až skloubím své profesní aktivity s časem. Rozhodně to nebude v průběhu předběžně naplánovaných padesáti repríz muzikálu," uvedla zpěvačka kategoricky.

Lucrezie je podle zpěvačky jednou z nejtěžších muzikálových rolí, které kdy zpívala. A zkombinovat těžké pěvecké party s pohybem prý dá pořádně zabrat.

"Naštěstí režisér Libor Vaculík o mém zranění ví a snaží se mi, jak to jde, trochu ulevit. Ve scénáři mi upravil choreografické scény tak, aby byly pro můj kotník přijatelné. Díky tomu nohu tolik nenamáhám, i když přiznávám, že chvílemi musím dost zatnout zuby," dodala Basiková.

ČTĚTE TAKÉ:
Marta Jandová: Šest kilo musí dolů!

ČTĚTE TAKÉ:
Jak šel čas s Meryl Streep. Zůstala pořád krásná jako v mládí?

Doporučujeme

Články odjinud