Bára Munzarová: Děsí mě paparazzi a bulvár!

Bára Munzarová: Děsí mě paparazzi a bulvár!

Herečka Bára Munzarová (39) se stala patronkou malířské soutěže dětí nazvané Jak si hraju aneb Báječný svět her a hraček, jejíž výsledky jsou teď vystaveny v pražském Národním muzeu.

Zároveň se přiznala, jakou měla nejmilejší hračku.

"Maminka mi nechala vyrobit v dílnách Národního divadla domeček, ve kterém bydlely panenky," svěřila se dcera herecké dvojice Jany Hlaváčové (73) a Luďka Munzara (78).

"A s tím domečkem jsem si hrála až do svých osmnácti let," dodala s lehkým ruměncem.

Její dcera Anička (8) si naopak s panenkami moc nehraje. Raději prý chodí do dramatického kroužku. Je pohybově nadaná, geny svých rodičů a prarodičů prostě nezapře:

"Zatím je brzy říkat, jestli i ona bude herečkou. Vždyť je jí teprve osm a půl. Jsem ráda, že na vernisáž do Národního muzea se mnou nešla a raději dala přednost dramatickému kroužku. Děsí mě totiž fotoaparáty, paparazzi a co o mně hanlivého v nějakém bulváru zase napíší."

Báru svého času propíral bulvár za to, že se rozešla se svým manželem, hercem Jiřím Dvořákem (44), a namluvila si jeho hereckého kolegu Martina Trnavského (41).

"Moji rodiče mi při té krizi moc pomohli. Jsou úžasní. Starají se mi o Aničku. Kdybych je neměla, nemohla bych dělat to, co dělám," dodala.

ČTĚTE TAKÉ: Marta Jandová: Hubne a zkrášluje se. Chce ulovit nového chlapa!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud