Bára se topí v kosmetice a propadá Chaosu

Bára se topí v kosmetice a propadá Chaosu

"Dávám si hodně záležet na tom, jak vypadám a faktem je, že naše koupelna kosmetikou přímo přetéká. I přesto, že jsem pochopila, že je lepší investovat do jednoho kvalitního přípravku, než do pěti levnějších, a to přímo na vlastní kůži," přiznala zpěvačka Bára Basiková.

Připouští také, že pořádný make-up jí zabere někdy i hodinku. "Přesto, že se řadu let pohybuji v branži, kde je vzhled poměrně důležitý, není to tak dlouho, co jsem konečně pořádně odkoukala od vizážistů jeden fígl pro mé malé oči. Opticky je zvětšíte pouze perfektním vystínováním, což je někdy docela fuška. Nejlépe se mi osvědčily odstíny hnědé, které zvolna, směrem k obočí, přecházejí k béžové. Moc jsem si oblíbila i stíny cihlové barvy, ovšem hodí se jen k některým příležitostem," popsala jedno z vizážistických tajemství.

"Když jsem byla hodně mladá, chodila jsem zmalovaná jako klaun. Když se podívám zpět na nějaké fotky, musím se smát. Pořád ve mně ovšem zůstává vášeň pro jakési dekadentní líčení. Extravaganci mám ráda. Třeba černé linky, temně fialové a zlaté stíny a samozřejmě i umělé řasy. Hodně sexy jsou také kočičí oči, jimiž se snažím uhranout i svého manžela," řekla se smíchem Bára Basiková. A co jí nikdy nemůže chybět v kabelce?

"Tři pomocníčci, což jsou matující pudr pro mastnou pleť, řasenka, rtěnka, případně lesk na rty. Nemít je po ruce, byla bych značně nervózní," podotkla. Bára Basiková musí mít i kvalitní rtěnky, protože si ráda v restauracích pochutnává na dobrém jídle. Samozřejmě preferuje restauraci Chaos, kterou provozuje se svým manželem Jaromírem Pizingerem.

"Máme vynikajícího kuchaře a přímo jsem se zamilovala. Jistě ne do něj, ale do jeho černých špaget s mořskými potvůrkami, těm nedokážu odolat." O tom, že se, v rozporu s drby, které proběhly tiskem, Báře s manželem v podnikání daří, dokazuje i fakt, že po pražském Chaosu si nově otevřeli také Chaos číslo dvě, tentokrát v Chomutově. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud