Bára Štěpánová se neztratila - užívá si s manželem a točí na Slovensku

Bára Štěpánová se neztratila - užívá si s manželem a točí na Slovensku

Osobitá herečka a moderátorka, Bára Štěpánová (47), se v poslední době vytratila z televizní obrazovky i nejrůznějších večírků. Ukázala se až na křtu cédéčka Jitky Zelenkové Moje Vánoce v červeném baretu se stříbrným motýlem.

"Rozhodně jsem se neztratila. Celé léto až do teď jsem hrála golf. Já si totiž teď užívám života se svým manželem, protože to má přece smysl. Ale také občas pracuji.

Teď na Slovensku. S Mariánem Labudou připravuji pořad Taký jsme boli a pak i rozhlasového Silvestra. Setkávám se tam s řadou herců, třeba s Milanem Kňažkem a je to pro mne velmi příjemné."

Zatím, co všichni popíjeli s Jitkou Zelenkovou vánoční punč, Bára jen bílé víno. "Jitku Zelenkovou mám moc ráda, je to prima ženská, ale i když křtí vánoční desku, tak ani kvůli ní vánoční atmosféře nepodlehnu. Na Vánoce si totiž nepotrpím." Zato si potrpí na extravagantní oblečení a hlavně na barety.

"Zvolila jsem teď červený baret ne snad proto, že by byl v módě. Oblékám se bez ohledu na to, co se právě nosí. Pokrývky hlavy miluji a proto střídám nejčastěji různé barety. A aby nebyly tak všední, tak na ně vždycky připíchnu stříbrného motýla. Je to dárek od Petra Hapky, pořád ho nosím a stěhuji od jedné kreace na hlavě do druhé."

Bára vždycky okouzlovala svým výrazným poprsím. "Stále ho mám a nikdy bych si ho nenechala plasticky upravovat. Bojím se bolesti, to bych nikdy nedělala."

A její plány do budoucna? "Žádné si nedělám, žiji přítomnou chvílí, pořád se z něčeho raduji, co bude, to bude."

Doporučujeme

Články odjinud