Barbra Streisandová chce zaútočit na módní mola

Barbra Streisandová chce zaútočit na módní mola

Světoznámá zpěvačka a herečka Barbra Streisandová (60) sice již několikrát během své dlouholeté kariéry oznámila odchod do důchodu. Doposud ji ale nikdo nebral vážně. A není se čemu divit. Po několika měsících zaslouženého odpočinku nyní již poněkolikáté potvrdila pravidlo a opět začíná pokukovat po tvorbě. Tentokrát ale k překvapení všech hodlá vzít do ruky také tužku a jehlu.

Šedesátiletá Barbra chce totiž zkusit štěstí jako módní návrhářka. "Vždycky jsem si navrhovala šaty sama. Teď, když mám tolik času, by bylo docela škoda, kdybych své návrhářské buňky nechala odumírat," usmívá se zpěvačka, která před osmi lety při svém turné navrhla oblečení pro všechny, kdo se objevili na pódiu - od kapely, přes kameramany televizních štábů a členy bezpečnostní služby, až po uklizečku.

Barbra, která zazářila například ve filmu Hello, Dolly!, věří, že se jí podaří dát nějaké modely dohromady již pro nadcházející sezónu. V dohledné době by tak ráda prorazila mezi proslulé profesionální módní návrháře a uspořádala první přehlídku. "Už se na to velice těším. Čeká mne sice ještě spousta práce a mnoho nezanedbatelných a důležitých úkolů, ale s přáteli a kolegy, kterých mám kolem sebe spoustu, to určitě v klidu zvládnu. Všichni mne plně podporují, takže mám na práci klid a jde mi doslova od ruky. Do jara určitě několik povedených modelů stihnu vytvořit," usmívá se jedna z nejznámějších hollywoodských hvězd. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud