Kobaltová modř je letos v kurzu Archiv firem, Pinterest

Kobaltová modř je letos v kurzu Archiv firem, Pinterest

Zkuste linky na spodních víčkách Archiv firem, Pinterest
Modré linky se hodí ke každým očím Archiv firem, Pinterest
Červená linka je zajímavá Archiv firem, Pinterest
Nebojte se experimentovat Archiv firem, Pinterest
46
Fotogalerie

Barevné líčení: Odvažte se a rozjasněte svůj obličej výraznými barvami

Léto je období plné barev, a to nejen v přírodě, ale i v jídle nebo třeba i v oblečení. Lidé jsou otevřenější k experimentování, tak proč to nezkusit třeba při líčení? Barevné linky i řasenky jsou hitem léta, tak je pusťte do svého života a dodejte svému obličeji trochu barev!

Barevné linky

Černé linky sice zůstávají nestárnoucí klasikou, ale proč během léta do svého světa nepustit trochu barev? Barevné linky jsou oblíbeným trendem a sluší každé ženě, jen si stačí najít svůj správný odstín. Velmi oblíbené jsou letos kobaltově modré linky, ale také červené, žluté nebo oranžové. Pokud nechcete příliš poutat pozornost, můžete zvolit zlatavé nebo růžové. Nebraňte se ani metalickým či třpytivým variantám!

Buďte také kreativní, co se tvaru linky týče. Krom klasické linky nad horními řasami můžete vyzkoušet i linku uprostřed horního víčka, v koutku oka nebo jen na dolním víčku. Experimentovat můžete také s tečkami pod obočím, fantazii se meze nekladou. Výhodou barevných linek je, že vám k nim stačí jen jednoduchý nude make-up, lesk na rty a můžete vyrazit.

Pokračování 2 / 4

Barevné řasenky

Do módy se vrátily také barevné řasenky. Univerzální barvou je opět modrá, která se hodí ke všem očím. Hodně oblíbenou je také žlutá, tu si mohou dovolit zejména ženy s hnědýma očima. Zelenooké ženy pak mohou sáhnout po fialové řasence. Pro ty nejodvážnější pak existuje i jasně růžová a zelená řasenka, která je ideální na letní party nebo festival.

Pokračování 3 / 4

Duhový efekt

Oblíbenou položkou v kosmetické taštičce se staly také tvářenky a rozjasňovače s duhovým efektem. Stačí jeden tah a vaše tváře budou odrážet světlo v pastelových tónech duhy. Hodí se ideálně na festivaly, kde výrazné líčení rozhodně uplatníte. Jestli si netroufáte na duhový rozjasňovač, zkuste alespoň ten ve zlatých, bronzových nebo perleťových tónech.

Pokračování 4 / 4

Laky na nehty

S barvičkami si můžete vyhrát nejen na obličeji, ale i na nehtech. Kobaltová modř velí letos módě, takže s ní nešlápnete vedle ani na nehtech. Velmi oblíbená je ale také pastelově žlutá barva, která se k létu přece jen hodí o něco lépe. Hitem jsou letos také oranžová a jasně červená, když si ale na nehtech vytvoříte duhově pastelové odstíny, neuděláte chybu.

Doporučujeme

Články odjinud