Bartošová: Každým dnem čekám papír o svém rozvodu!

15 komentářů

Yarenka7
24. srpna • 19:38

IB, pouze trapná,když už nic nedokáže, dělá kolem sebe trapné dusno. Zcela omezená, rozmazlená ubožačka.Chudáci ti, kteří s ní žijí a nebo jí chtějí upřímně pomoci.

pjaja
23. srpna • 22:22

kolikrát už začala "nový život" a kolikrát si to sama svoji blbostí zkazila? Je to nemocná žena a měla by se léčit.

Jonuška
20. srpna • 15:14

no přesně na to že je jí všude plno..není viditelná nikde:-))

momou
17. srpna • 19:36

Myslím, že je to rozmazlená holčička. Je psychicky nemocná, o čemž svědčí i to, co dělá teď, ale i to co dělala v minulosti, viz: její "únos" a pod. Iveta potřebuje mít neustále někoho u sebe, ale která z nás má manžela 24 hodin u sebe a bere mu energii? A to, že kdysi o někoho přišla ..... no každý člověk o někoho přijde, ale to není důvod, aby se člověk choval jak cvok.
Souhlasím s názorem, že se potřebuje zviditelnit.

bábrle
15. srpna • 18:29

No, já zase každým dnem čekám, kdy se dá s Jiřím dohromady.

Nena
15. srpna • 7:44

Taky jsem ji nikdy neměla ráda,připadala mi rozmazlená a hysterická,teď je psychicky nemocná,mamžel měl požádat o pomoc lékaře,vlastně je mi jí líto a nejvíce je mi líto Artura,kluk za nic nemůže a odmala má takhle narušený život,co z něj vyroste?

šiška
14. srpna • 12:39

Je to jen a jen otázka času kdy se opět zesměšní a zkolabuje jelikož je psychicky narušená.Duševní nemoc je fakt děsivá a tou ona na 100% trpí.Jestli toto vše si o ní přečte její matka tak bych nechtěla být na jejím místě, mě jako mámu by to zabilo!

ribišška
14. srpna • 8:40

ivetke nečakane umrela jej prvá láska peter sepeši a ona hladá za neho v týchto nepodarených partnerstvách a manželstvách za ňu náhradu. Nepoznám to žieňa osobne, neviem čo sa tam deje, ale možno by sa na to mohla ivetka sama pozrieť na " rodinných konstelacích " v maitrei v prahe. podla mňa nepotrebuje nikoho kto sa bude na jej chrbte voziť, ale niekoho, kto pochopí akú stratu mala a zažila ked sa to stalo. hnevať sa a nadávať na niekoho, posudzovať, odsudzovať je to najjedoduchšie. novinárom dať vodu na mlyn s rôznymi výmyslami, len aby sa predali ich články... a za jednodňový článok zlomia niekomu dušu, ... to je tak isto lahké. ale že to zraňuje všeobecne človeka, tak to nikoho nezaujíma. že tá sila rôznych informácií, ktoré bulvár napíše je neúnosná, to čitatela ani nenapadne ked si o niekom šikovnom prečíta že to vôbec nemusí byť tak ako sa píše.... ak má naozaj pán pomeje ivetu rád, nebude na ňu kydať nepekné veci. nebude na ňu nadávať, proste ju pustí a až vtedy sa ukáže či to bola z jeho strany láska skutočná, alebo to mohlo byť účelové. alebo sa to tak má robiť? že ked niekto so mnou je, tak ho mám rád a ked ma opustí, tak to už neni dobrý človek a budem ho potápať kade budem chodiť?
a lucka bíla tak isto, zažila veľmi veľkú traumu a stratu, ked jej umrela prvá láska tomáš holý.. na toto by sa dievčatá mohli zamerať, aby sa im skončili nočné mory a ja im k tomu držím všetkých 20, s úctou ku všetkým umelcom a k nám ostatným luďom katarína

aras
14. srpna • 0:49

Proboha,vy,kteří jí tady tak všichni odsuzujete:snad nevěříte všemu,co se o ní potažmo o nich píše???Stará známá věc je,že v Čechách kvete pšenka bulváru a to doslova beztrestně.Takovýmhle krávo@inám tak určitě 100% věřím:-))))Každý má svůj soukromý život,mnohdy kolikrát neradostný,ale o obyčejných lidech se psát holt nebude.Jen mi vždy udivuje,jak mohou být ti obyčejní lidé bez chyb...Kdo jsi bez viny/chyby/,hoď kamenem!!!

dialog
13. srpna • 20:57

Nechci abychom vynášely děvčata krutý "soud", ta "dáma" je zřejmě psychicky nemocná, potažmo její Pomeje manžel :-)

ludena
13. srpna • 20:43

nikdy jsem ji neměla ráda a podle mne je to obyčejné husička co se neumí oblékat,neumí se chovat.. ukazuje nohy a prsa.. to jediné má. Souhlasím s názorem Štaidla, že Artur je neschopný a tlustý klučina a to jen a jen díky právě jí.jestli se ten kluk nevyvede, může pod+ěkovaz jen své matce.A její zpěv ? Dnes už jen řev jako to předvedla v písněčce heja heja... no právě .. husa co svolává své kolegyně na pastvu..

Pamarie
13. srpna • 15:53

Jo a propo, kdo to psal, Bartošová je ročník 1966, takže jí je 44 a ne 46! Udělejte si pořádek v titulcích. Pa.

Pamarie
13. srpna • 15:52

Je jí všude plno a zatím nic neukázala. Nejlepší pěvecké roky má nejspíš za sebou a tu bezduchou Heja, heja, co jí napsal ten mladý bl.be.ček, to se snad ani nedá nazvat písničkou. Nechápu, že dospělá ženská se nechá takhle zblbnout někým, kdo jen využil toho, co si o ní každý může denně číst v bulváru, napsat jí "písničku na tělo" a ona čumí jako kráva, jak to na ní tak pasuje! Nevím, jaké má IQ ona, ale on taky není zrovna Einstein. Najít psychiatra a nechat se zavřít na pár let a pak potichu vyjít ven a nemedializovat se, to by pro ní bylo nejlepší. Udělala blbost se svatbou s Pomeje, udělala blbost, že se pořád zviditelňuje v bulvárech kde propírá naprosto osobní a soukromé věci, a největší blbost, že se odvrátila od profíků, kteří ji měli i přes její nespolehlivost a skandály chuť pomoc na výsluní. Protože Michal David to aspoň s písničkama umí. Poslechněte si Heja, heja a budete v šoku jako já.. Hezký den.

dialog
13. srpna • 15:03

Rozhodně nechci malovat čerty na zeď, ale otázala bych se přímo paní Bartošové, kdybych tu možnost měla...co z toho má, že propírá své soukromí neustále přes média.Kdysi jí stačil HLAS.Je to opravdu už napováženou jestli to má v hlavě vpořádku? bez jejich souhlasu nevyleze ani čárka, každá zpráva je promyšlená a tah na branku lidí, a navíc tohle "šťastné období" plné bláznivých výstřelků jsme už zažili a následovalo úžasné usmiřování.Všichni máme své životy a kdybychom plnili všichni stránky bulváru, ti ostatní by zešíleli...beztak brzy na tom životním tobogánu přijde pád...známe to všichni, ale přeju jí to momentální štěstí se "srdíčkem na dlani" pro lidičky :-)

masenka
13. srpna • 13:18

Jděte se už vycpat s tou kráčmerou rozmazlenou, neví jak by se už zviditelněla

Doporučujeme

Články odjinud