Báru Basikovou kritizuje manžel

Báru Basikovou kritizuje manžel

"Devět a půl týdne děláme podle muzikálu, který byl natočený v osmdesátých letech, šlo tehdy o kultovní záležitost. Jde o hodně erotický příběh a my bychom chtěli, aby se nám povedlo trochu netradiční pojetí," hovoří Bára Basiková o svém novém projektu.

V muzikálu Devět a půl týdne, který nyní je ve stadiu zkoušek, vystoupí mj. i s Bořkem Slezáčkem, partnerem topmodelky a moderátorky Simony Krainové.

"Tím, že je téma kontroverzní, tak i muzikál by měl být hodně na hraně. Také by měl být zajímavě vizuálně zpracovaný, trošku jinak, než je u muzikálů zvykem, prostě aby to šlo proti současnému trendu. Muzikál by se měl uvádět v divadle Millenium, které je v pásmu postiženém povodněmi a tak čekáme na peníze od magistrátu, aby se mohlo začít s realizací," svěřuje se s některými detaily agentuře Korzo Bára Basiková.

Produkci muzikálu Devět a půl týdne má na starosti manžel Báry Basikové - architekt Jaromír Pizinger. Na otázku, jestli si manželé komentují své profese, Basiková odpovídá: "O své práci spolu hovoříme často, někdy manželovi řeknu, jak na jeho projekty ze svého laického hlediska nahlížím, ale v podstatě se mi vždycky jeho práce líbí, má jasnou a ucelenou koncepci, obdivuji, jak ho ty věci mohly napadnout." Jaromír Pizinger ovšem k Bářině zpívání připomínky mívá. "Je mi velkým rádcem, protože je starší a zkušenější, žil dlouho v zahraničí a tak má přede mnou náskok, a i když se mi zpočátku některý jeho negativní názory nezdají, tak po čase musím uznat, že měl pravdu. Jeho kritika je pro mne největším hnacím motorem a motivací, protože to opravdu to myslí upřímně a nějaké plácání po zádech by mi nepomohlo. Jeho kritický názor mě posunuje dál." (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud