Barva laku na nehty podle horoskopu: Pro Raky fialovou, pro Lvy rudou

Barva laku na nehty podle horoskopu: Pro Raky fialovou, pro Lvy rudou

Barvy mají svůj význam a svou energii. Jaká je tedy ideální pro vaše nehty, tak aby vám dodala pozitivní energii?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Stará pravda: Lidé narození ve znamení Berana jsou energičtí, tvrdohlaví a jdou si za svým. Je to pozitivní ohnivé znamení. Díky tomu se k nim hodí i výrazné barvy – nebojte se sáhnout po metalickém odstínu. Jako alternativu vyzkoušejte tmavě modrou se třpytkami. Nemáte na ni odvahu? Samozřejmě není na každodenní nošení, ale na večírek ji zkuste. Uvidíte, jak vám dodá sebevědomí.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk je zemité znamení a stejně jako Beran tvrdohlavé, ale více požitkářské a někdy má tendenci podléhat citům. K Býkům se hodí odstíny hnědé jako čokoláda nebo káva. Nebojte se sáhnout i po lesní zeleni – tedy žádná pastelová mentolka, ale čistá zelená. Není na každodenní nošení, ale vyzkoušejte ji.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. –- 21. 6.)

Blíženci jsou komunikativní, zvídaví, velmi otevřeně smýšlející. K vaší otevřenosti se hodí duhové, perleťové odstíny. Pro změnu se nebojte sáhnout i po šedé – není to ani bílá, ani černá, tak jako se ve vás ukrývají dvě různé osobnosti.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou rodinné znamení, jsou velmi citliví, touží po stabilitě, svému partnerovi bývají oddaní. Proto je pro vás vhodná uklidňující temně fialová barva. Nebojte se sáhnout i po bílé, není to typická barva laku na nehty, ale svou čistotou vám dodá pocit řádu – budete vědět, že vše je tak, jak má být.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou dominantní, živelní, kreativní. Už asi tušíte, jaká barva je pro ně vhodná, ano, právě ke Lvům se hodí červená. Sáhněte spíše po temnějším odstínu. Lvi také milují zlatou, zkuste růžovozlatou. Nedovedete si ji představit? Je to starorůžová s příměsí zlaté.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou praktické a pořádkumilovné. Jsou i poněkud introvertní, milují romantiku. Růžová je ta pravá, jednoznačně. Pokud chcete změnu, sáhněte po hnědorůžové – růžová vyjadřuje vaši citlivou povahu, zatímco béžová či hnědá říkají, že stojíte nohama pevně na zemi.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy usilují v životě o harmonii, proto jsou to skvělí diplomaté a umí dělat kompromisy. Neutrální šedá, přesně mezi černou a bílou, je tak pro ně ideální. Pokud se chcete odvázat, sáhněte po holografické růžové (to je metalická růžová, která přechází do dalších odstínů). Širší spektrum barev skvěle vyjádří, že jste schopná přijímat i jiné názory.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři nejsou na první pohled výrazní, ale hodně toho vydrží a ničeho se nebojí. Mají silnou vůli. Temně rudá barva na nehtech to jedině podpoří. Pokud se budete chtít odvázat, sáhněte po zářivě rudé, zrovna vy se jí nemusíte bát.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci milují dobrodružství, dívají se v životě do dálky. Protože berou život s humorem a nadhledem, jsou většinou nekonfliktní. Proto jsou pro vás ideální pastelové odstíny, které jsou hravé, ale zároveň jemné a něžné. Pokud budete mít odvážnější náladu – nebo budete potřebovat dodat sebevědomí, sáhněte po červené v barvě zralých třešní.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou pracovití, často zapomínají dát si pauzu. Takže zabrzděte, dopřejte si masáž a třeba právě manikúru. Toto vodní znamení se může odvázat a dopřát si modro-zelené odstíny tak jako hluboké moře. Pokud nemáte odvahu a držíte se raději klasického spektra, jsou pro vás ideální nude – a růžové matné odstíny. Jsou elegantní, prodlužují prsty a budete v nich prostě dokonalá.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou přátelští, otevření, až lehce výstřední. Ideálně se k vám hodí jasné barvy – například korálová. Tato výrazná barva jasně říká, že jste nezávislá žena. Pokud máte chuť být vysloveně extrovertní, sáhněte po fialové, která srší energií.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou dříči, pracovití tvorové. To jim ale kolikrát komplikuje život, protože s nimi často cloumají i emoce, které jim brání jít jen tupě za kariérou. Rybám budou slušet třpytivé odstíny šedé – barvy proměnlivé stejně jako vaše nálada. Pokud se toužíte odvázat, výraznou alternativou je pro vás metalická červená.

Doporučujeme

Články odjinud