Bastien-Kloubková drezíruje kolegy jako obrlajtnant Lukáš Švejka

Bastien-Kloubková drezíruje kolegy jako obrlajtnant Lukáš Švejka

Moderátorka televizní Snídaně s Novou, muzikálová tanečnice a choreografka Kristina Bastien-Kloubková (30), musela poněkud pozměnit svůj zaběhnutý režim. Moc času na odpočinek ani na spánek jí nezbývá. A což teprve na manžela, muzikálového zpěváka Alana Bastiena (37)… Přes den v Divadle Hybernia drezíruje své kolegy. Má totiž na starosti choreografii nově připravované veselohry se zpěvy Švejk na motivy světoznámého románu Jaroslava Haška.

"Naštěstí mě všichni poslouchají a plní mé představy na jedničku," svěřila se Kristina Korzu. Zároveň dodala, že se už nemůže dočkat data listopadové premiéry.

Kristina Bastien-Kloubková s Daliborem Gondíkem (vlevo) a Martinem Sobotkou - tisková konference k veselohře Švejk

Vražedné pracovní tempo Kristina totiž nemůže zanedbávat ani práci v Divadle Broadway. Je totiž stále i členkou tamější muzikálové company, což má jednu výhodu - pokud vystupují s chotěm Alanem (původním jménem Rudolf Nasadil) ve stejném představení, mohou jít alespoň společně domů. Jinak Kristina spolu s Libuškou Vojtkovou tančí i při koncertech a pohostinských vystoupeních zpěvačky Moniky Absolonové. A ještě ke všemu se upsala televizi!

Dovolenou vypustila, manžel jel s dcerou Kristina se tak ponořila do práce, že neměla ani čas vyrazit si se svým mužem na dovolenou. A tak Alan Bastien odcestoval do bulharského Nesebru místo s manželkou se svou dcerou. A to měli trávit dovolenou v místě, kde pobývali loni na svatební cestě a kde prožili fantasticky romantické líbánky! Kristina ale tvrdí, že Alan její pracovní nadšení chápe. "Snaží se mi práci usnadnit a když mám ranní vysílání, tak mě i budí. Já vstávám a on jde vlastně teprve spát," usmála se vtipná a inteligentní sexy blondýnka.

Kristina Bastien-Kloubková s manželem Alanem Bastienem

Před kamerou mrká na Ondru Vodného Zároveň přiznala, že jako moderátorka se před televizní kamerou pořád ještě cítí poněkud nesvá. "Práce v televizi mě ale moc baví, jsem naprosto šťastná, že jsem dostala takovou příležitost. Když si to všechno uvědomím, mám pak i trochu trému. Vážím si toho, že mě kolegové přijali mezi sebe a že mi pomáhají. Byla to všechno souhra náhod, že jsem se k moderování dostala," konstatovala skromně kráska, která si moderátorský křest na Nově odbyla už při taneční soutěži Bailando.

Kristina Korzu také prozradila, že má se svým moderátorským kolegou Ondrou Vodným tajnou domluvu. Pokud by se ocitla při vysílání v nečekané situaci, třeba kdyby nemohla najít potřebná slova, několikrát mlčky zamrká. "Je to takový náš domluvený signál, že potřebuji hodit záchranné laso. On pak pronese nějakou průpovídku a já pokračuji. Zpočátku se mi takové situace občas stávaly, naštěstí je jich už méně," řekla závěrem.

Doporučujeme

Články odjinud