Bastien má políčeno na ženské, z rozchodu se prý už vzpamatoval

Bastien má políčeno na ženské, z rozchodu se prý už vzpamatoval

Zpěvák Alan Bastien (38) je sice stále ještě manželem moderátorky a choreografky Kristiny Kloubkové (33), ale jen na papíře. Od okamžiku, kdy tanečnice Kristina podala žádost o rozvod, už uplynulo půl roku. Je jen otázkou dnů, kdy jim úřady dají rozvodový štempl.

Alan tvrdí, že už se z celé záležitosti vzpamatoval. "Už nejsem zlomený Alan Bastien, jak jsem si někde přečetl. Takové životní situace nejsou pochopitelně lehké, ale jde se dál. Ani inzerát do seznamky si nebudu dávat. Jsem normální chlap a už mám i na nějaké ženské políčeno. A musím přiznat, že je o mě zájem," prozrazuje Korzu se smíchem.

Rozchod s Kristinou podle něj proběhl velice klidně, ani tahanice o majetek se nekonají. Alan své manželce přenechal i kočku Rozárku. Letošní svátky prožil po dlouhé době se svými rodiči. "Já si žádné novoroční předsevzetí nedávám. Mám po celý rok jediné přání, se kterým se budím každý den. Abychom byli všichni zdraví, aby ti, které mám rád, byli šťastní. A taky, aby byla práce," povzdechne si Bastien.

A rok 2010 pro něj rozhodně nebude jednoduchý. Alan nakonec nezískal roli v chystaném muzikálu Baron Prášil. Ten režíruje Filip Renč a choreografii má na starosti Bastienova bývalá životní partnerka Kristina, kterou s Renčem pojí mimořádné sympatie.

Alan tvrdí, že mu to nevadí, a něco prý chystá. "A mohla by to být i větší záležitost, ale já nic víc neřeknu, jsem totiž trochu smolař. Jednak to nemusí vyjít, a pak mám také zkušenosti, že zajímavé projekty vám může někdo s naprostým klidem vyfouknout. A to bych fakt nechtěl," konstatuje Bastien.

Doporučujeme

Články odjinud