Belohorcová je pod pantoflem!

Belohorcová je pod pantoflem!

Moderátorce Zuzaně Belohorcové (35) se před časem narodila dcera Salma. A protože její přítel a otec dítěte Vlasta Hájek (33) si je vědom, že správná rodina žije pod jednou střechou, dal se ihned do zařizování nového bydlení.

Na co se Zuzana v novém bydlišti, laděném ve stylu legendárního seriálu Melrose Place, těší?

"Rozhodně to bude kuchyň a také obývací pokoj. Ve svém současném bytě trávím v obýváku spoustu času, a tak se domnívám, že se na tom nic nezmění ani v našem společném domě," prozradila s úsměvem čerstvá maminka.

Teď se především těší, jak bude s přítelem Vlastou a malou dcerou užívat pohodu rodinného krbu.

"Vlasta má v současném bytě uzavřený krb. My jsme se rozhodli, že v našem společném domě budeme mít naopak otevřený. Už se těším, jak si budeme společně vychutnávat pohodu a vůni praskajícího dřeva," zasnila se Zuzka.

A kdože bude mít v jejich "paláci" rozhodující slovo, ať už při výběru televizního kanálu pro společný program, či při volbě večerního menu?

"Rozhodně to bude Vlasta," přiznává Belohorcová. A hned jedním dechem potvrzuje svá slova.

"Veškerý výběr vybavení našeho domu a zařizování podstatných záležitostí týkajících se bydlení má na starosti on. Já jsem spíše klidným typem člověka a ráda se přizpůsobím. Tedy - pokud vím, že mám vedle sebe člověka, o kterého se můžu opřít," uzavírá.

ČTĚTE TAKÉ:
Eva Decastelo: Syn je manželův klon!

Doporučujeme

Články odjinud