Belohorcová se už v erotice cítí jako doma

Belohorcová se už v erotice cítí jako doma

Jako průvodkyně největší erotickou tombolou v České republice se v sobotu (21.2.) představila Zuzana Belohorcová, moderátorka erotické show Peříčko. V pražském Buggy Buggy baru nechyběla ani u hlavní dražby, jejíž vítěz získal jako cenu dívku ozdobenou marcipánovým oblečkem, který si mohl sníst, ale i strávit s vyhranou dívkou hodinu v jednou z erotických klubů.

Stovky účastníků tomboly mohly získat jednu z 203 cen, které většinou zahrnovaly poukazy na vstupy do erotických klubů v hodnotě od stovek do tisíců korun. "Erotická tombola byla skvělá. Je dobré podívat se na něco pěkného a ještě natočit originální záběry pro náš pořad," svěřila se zálibně Zuzana Belohorcová. Zároveň prozradila, že podobných reportáží bude v novém Peříčku, které se v těchto dnech připravuje, více.

"Je důležité vědět, jaké jsou možnosti zábavy, a kde je možno spatřit kvalitní striptýz. Každému vyhovuje něco jiného, ať už jde o erotické kluby, bary nebo jiné podniky," dodala moderátorka Peříčka.

Zároveň prozradila, že se po půl roce v Peříčku cítí už v erotice jak doma. "Už není moc okamžiků, kdy se červenám. Na všechno se dá odpovědět diplomaticky a i sex a erotika se podle mne dají dělat velmi vkusně a jemně," domnívá se Zuzana Belohorcová, pro níž je snad jedinou nevýhodou pořadu ztráta soukromí.

"Je to věc, která je asi tou nejméně příjemnou částí této práce, ale na druhou stranu to vyvažuje fakt, že dělám práci, která mě baví, a hlavně i uživí," dodala jedním dechem.

Že si soukromí moc neužije, potvrdil i pořadatel víkendové akce Patrik Jánský, který prozradil, že se Zuzanou navázal úzkou spolupráci a návštěvníci ji budou moci na podobných akcích, jako jsou erotické tomboly, potkávat častěji. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud