Belohorcová si nikdy nepráskla marjánku, skončila u doutníku

Belohorcová si nikdy nepráskla marjánku, skončila u doutníku

Moderátorka a modelka Zuzana Belohorcová (34) se objevila na slavnostním otevření obchodu Pure Pleasure v pražském Hiltonu, ve kterém se prodávají luxusní lihoviny a doutníky, v černých upjatých šatech s hlubokým výstřihem.

"Kouřit doutník jsem zkusila jednou v životě. Ale cigarety nikdy. Ani marjánku jsem si nikdy nepráskla," svěřila se Zuzana. I když jí to prý téměř nikdo nechce věřit, je nekuřačka a drogám se vždycky z daleka vyhnula.

"V jednom televizním klipu jsem musela mít cigaretu v ruce. Všichni se divili, že vůbec nekouřím, mysleli si, že jsem v kouření přímo v první lize," řekla Belohorcová, která se právě vrátila z dovolené v Turecku.

"Bylo to tam moc příjemné. Přechod z tepla do sychravého podzimu my dospělí snášíme velmi dobře, ale moje Salma mi z něj onemocněla, tak jsem s ní lítala po doktorech. Věřím, že to všechno dobře dopadne."

Nyní je Zuzana Belohorcová před stěhováním. Se svým partnerem, podnikatelem Vlastou Hájkem (34), se měla stěhovat už v létě, ale stále se dokončuje stavba jejich vily v luxusním komplexu na Ladronce.

"Pořád nám vilu dokončují, což je zřejmě to nejsložitější," povzdechla si.



ČTĚTE TAKÉ:
Muži se chopili zbraní... A potěšili i ženy!










STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud