Benefiční koncert "Peter Nagy a skupina Indigo"

Benefiční koncert "Peter Nagy a skupina Indigo"

Společnost POP KONCERT uvádí 9. května 2002 ve 21.00 hod. v Lucerna Music Baru v Praze benefiční koncert "Peter Nagy a skupina Indigo". Přítomní budou moci shlédnout koncert Petra společně s kapelou Indigo po téměř sedmileté odluce.

Benefiční koncert "Peter Nagy a skupina Indigo"

Společnost POP KONCERT uvádí 9. května 2002 ve 21.00 hod. v Lucerna Music Baru v Praze benefiční koncert "Peter Nagy a skupina Indigo". Přítomní budou moci shlédnout koncert Petra společně s kapelou Indigo po téměř sedmileté odluce. Noví členové kapely a její výborný zvuk jistě všichni přítomní ocení. Posluchači se mohou těšit na hity : "Láska je tu s nami", "Profesor Indigo", "Sme svoji" a mnoho dalších včetně nových skladeb z nového CD. Hostem koncertu bude zpěvák, producent, hudební skladatel a autor muzikálu Hamlet : JANEK LEDECKÝ

Výtěžek ze vstupného bude věnován Nadačnímu fondu Kapka Naděje, kdy na závěr koncertu zástupci společnosti POP KONCERT - Lucie Nykodýmová a Mgr. Michaela Kocourová předají paní Vendule Svobodové výtěžek formou šeku. Cílem Nadačního fondu Kapka naděje je umožnit odpovídající péči pro všechny těžce nemocné děti, vyžadující transplantaci kostní dřeně.

Česká televize pořídí a odvysílá 40 min. záznam koncertu.

Vstupenky je možné si zakoupit v předprodejích sítě TICKETPRO nebo na tel. čísle 02/24 81 80 80.

Doporučujeme

Články odjinud