Berryová a Cruzová se před kamerou nesvlékly

Berryová a Cruzová se před kamerou nesvlékly

Miliónům mužů připadají Halle Berryová a Penelopé Cruzová jako sexbomby, přestože je nikdy neviděli svlečené. Jenže hollywoodské hvězdy jsou velmi stydlivé, a tak je ve filmu nikdo v negližé, natož úplně nahé, neuvidí. Nedávno se obě spikly proti záměrům režiséra a na poslední chvíli se odmítly svléknout před kamerou při natáčení nového filmu Gothika, ačkoli to jejich role vyžadovaly.

Producenti i režisér se nestali divit. Připadlo jim to zvláštní, protože trochu té nahoty obě hvězdy v minulosti přeci jen ukázaly. Halle Berryová odhalila ramínka ve filmech Swordfish a Ples příšer, zatímco Penelopé Cruzová ve Vanilkovém nebi a Open Your Eyes. Jenže v novém filmu chtějí mít herečky alespoň spodní prádlo, ačkoli se to pro žhavou scénu ve sprše vůbec nehodí.

Berryová i Cruzová si postavily na hlavu v poslední minutě před začátkem natáčení inkriminované scény. "Penelope i já jsme doslova vyměkly. Byly jsme bílé jako stěny a nechápaly, jak mohou ženy na scéně trávit hodiny zcela nahé," smála se Halle, která se přesto nevzdává natáčení filmů, v nichž by se měla objevit nahá.

"Moje sexualita je součástí mé osobnosti, ráda bych s ní hrála a také ji sama objevovala. Trvalo to chvíli, než jsem pochopila, že musím být brána jako seriózní herečka a mohla vyjádřit to, kdo opravdu jsem. Ve filmu Swordfish jsem se cítila velmi příjemně i kvůli hře, kterou rozvinula moje sexualita," dodala Berryová. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud