BĚTKA (50): Měla bych truchlit, ale jsem zamilovaná

farah.farah
9. dubna • 10:36

nevím jestli jsem to přehlédla ale nezaznamenala jsem, jak staré děti jsou, a zda ješt žijí s mámou v jedné domácnosti. Pokud ne tak je jejich reakce pro mne nepochopitelná, nevím proč by dospělý člověk měl po půl roce řešit jestli máma ještě truchlí nebo ne. Pokud josu mladší tak se to pochopit dá, pravděpodobně ztrátu otce nesou hůře než ona. Což je celkem normální, že s tím ještě nejsou srovnané. Jelikož jestli chápu dobře o spolubydlení zatím neuvažují asi nebylo nutné děti o tom informovat. Stalo se nelze jí to vyčítat, i když by jeden čekal, že bude mít odhad na to, jak na tom její děti jsou. Myslím že by bylodobré to s dětmi narovnat promluvit si o tom ještě jedou aby pochopily že toneznamená že tátu neměla ráda a že pro n se tím nic nemění. O každý truchlí jinak a jinak dlouho a obecně je dost šílená že si kdokoli myslí že by jiný člověk měl truchlit určitým způsobem....jsou lidi co nic po mrtvém nevyhodí kvůli památce a jiný se těch vcí potřebují ihned zbavit protože mu připomínají bolest z té ztráty. ty druzí jsou přitom často vnímaní jako bezcitní.....někdo ze vyhroutí je měsíc v kopru a pak už je v pohodě jiný to má pomalé a je špatný klidně i několik let.prostě neexistuje jediný způsob jak truichlit a není správné soudit někoho za to že truchlí jiným způsobem než my....

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud