Beyoncé: Věčně krvácím nebo mám modřiny | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Beyoncé: Věčně krvácím nebo mám modřiny

Po posledním rozhovoru s Beyoncé to vypadá, že tato americká zpěvačka je docela nemehlo. Jednatřicetiletá hvězda sice uchvacuje fanoušky na svých koncertech náročnou choreografií tanečních čísel, ale vždy se při nich zraní. A k tomu je třeba počítat velké množství zranění ze zkoušek a nácviků. Téměř každou chvíli má tak oděrky, řezné rány a modřiny.

„Párkrát jsem už spadla, takže jsem se naučila, jak padat. Je velmi vzácné, že nejsem nijak zraněná či odřená. Oděrky mám každou chvíli někde, na nohách, bocích, do něčeho vrazím, spadnu… Máme takový vtip. Kdykoli točím klip, tak někde krvácím. Při tanci, v botách, kvůli kostýmu, je to vždy o prsten nebo něco, co mě řízne. Ale člověk zrovna začne, tak se tím musí probojovat,“ svěřila Beyoncé.

Kostýmy a boty na jejích koncertech možná vypadají skvěle, ale jen málokdy jsou pohodlné. Naštěstí ve chvíli, kdy vystoupí na jeviště, přestane Beyoncé vnímat bolest a užívá si obrovskou vlnu adrenalinu.

„Na pódiu necítím žádnou bolest. Ten adrenalin, víte, to překoná. Ale když slezu z jeviště? Všecko to opadne,“ svěřila Beyoncé v interview pro britskou edici magazínu Vogue.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud