Bez make-upu už chodit ven nemůžu, přiznává Markéta Častvaj

Bez make-upu už chodit ven nemůžu, přiznává Markéta Častvaj

Každá žena se postupem času ocitá ve věku, kdy o sebe musí dbát víc než dřív. A pokud se jedná o známou osobnost, je to o to horší. Do takové situace se dostala i herečka Markéta Častvaj (33), kterou veřejnost zná pod dívčím příjmením Plánková.

Jak přiznala, líčení už se stalo její každodenní činností.

"Už nemůžu chodit úplně bez make-upu, ale také to s ním nijak extrémně nepřeháním. Mám na sobě ráda jemné líčení. Stačí mi nějaký pudr, řasenka, balzám na rty a je to," svěřila se Korzu.

Jako herečka má tu výhodu, že se často dostane do rukou profesionálů. "Ráda se jimi nechávám ovlivnit a nalíčit. Věřím jim, že to umějí dobře," tvrdí.

Spolu s Danou Morávkovou, Ivanou Jirešovou a Martou Ondráčkovou měla dokonce loni možnost zúčastnit se soutěže o nejtalentovanější maskérku. S kolegyněmi dělala modelku a byla překvapená, co jí finalistka soutěže vytvořila.

"Byla jsem nadšená. Pořád tam něco malovala, já nevěděla, co, lidé se u nás zastavovali a obdivně koukali. Bylo to zvláštní. Výsledek mě pak velmi mile překvapil, bylo to jemné a zajímavé. Dalo se s tím jít i mezi lidi," pochvalovala si herečka, která je momentálně na mateřské dovolené se sedmiměsíční dcerou Julií.

ČTĚTE TAKÉ:
Vlasáková vstoupila do Nového roku se čtyřmi dětmi a jedním seriálem

ČTĚTE TAKÉ:
Eliška Bučková: Po třech měsících se výsledek dostavil – shodila jsem devět kilogramů.

Doporučujeme

Články odjinud