Bez sexu vztahy nefungují

48 komentářů

Piškotka82
17. března • 9:57

Ahoj holky,s tím sexem mám taky takovej problém.......u nás panuje nedostatek sexu z mé strany....a k tomu nedostatek komunikace.....co s tím....:/

BLEK.
4. března • 0:38

Sex neprovozuji, protože mám poruchu osobnosti. Jsem psychopat.

Sandra
6. listopadu • 16:43

Ahoj ženský, s mým současným partnerem chodíme skoro dva roky a nedavno si mi stěžoval, že se mu zdá, že nás ve vztahu spojuje jen to jedno. Docela mě to šokovalo a o to víc, když já takový pocit nemám. V sexu to šlape a je pravda, že jsem asi až příliš náruživá. Nechci o něj přijít, takže jsem si dala pust až do Vánoc, ale to ničemu nepomůže, řeším to jen tím, že se chci sama potrestat (i když takhle to nepomůže ani jemu). Potřebovalo by to nastartovat znova ten zájem popovídat si, něco šílenýho spolu prožít - nemáte někdo nějaký tip? Nějakou zkušenost? Jsme ještě mladí a dá se říct, že často zalezlí doma, takže od teďka se musíme jít taky "vyvenčit" mezi lidi na diskotéku atp. Je to snad ještě horší, než kdyby se zhoršoval sex (mimochodem, ten se začíná taky odvíjet od našeho vztahu, takže docela upadá). Nikdo mi, prosím, neříkejte, že je to ztracený. Myslím, že i jemu to není lhostejný. Budu ráda za všechno, za názory, rady...

Marsy.72
22. října • 16:56

A je to zajímavé bez sexu se dá žít i v manželství po 15 letech,když se muž přizná k homosexualitě a dokonce se scházíme všichni jako kamarádi a taky to jde a dokonce možná líp než předtím:388:

rezidencedworak
18. září • 12:34

Mola je mrcha,blázen a chamtivá svině.Znám ji osobně

tralala.a
1. srpna • 23:16

kolčavka: Ahoj,mluvíš mi z duše!Myslela jsem ,že tohle trápení mám jen já

vacant
27. března • 13:49

Marta100- docela je mi Tě líto, chudinko.

Lea
23. února • 12:31

Marta100:Kdyz planujes jinyho chlapa tak v tom nemuze byt laska.Ja mam take pritele,kteremu to,az tak nefunguje,ale vynahradime si to oralnim sexem a spokojenost je na obou stranach.Oralni sex je to nejkrasnejsi co muz muze zene dat.A sveho pritele bych ze nic nevymenila

vikyna
23. února • 12:05

Holky, myslím, že vztah není založený jen na sexu. Je jasný, že po deseti letech manželství, už nebudete celý natěšený až ten váš přijde domů z práce. Nebudete myslet na to, že se na to hned vrhnete. Ale pořád tam je láska. Jinak by to asi nemihlo fungovat, ne?? A milování by měli chtít oba. Ne, že jen muž a žena mu "podrží" aby měla klid.:816:

Marta100
22. února • 17:28

Já souhlasím s tím že to bez sexu tak úplně nefunguje. Mám o dost staršího přítele (51)mě 32. Tak mu to už tak 100% nefunguje, ale nechtěla bych něj přijít. Tak si nějakého výkonného partnera musím vyhlídnout, aby mi to pořádně udělal. Ráda souložím s pořádným chlapem !

t.sašenka
2. února • 16:50

Sex - na něm by vztah neměl být založený, ale bez to něj to taky nejde. Všeho s mírou.:853::728:

mola
23. ledna • 15:44

Sarah: kdo je mola???

blbec
28. srpna • 20:57

co to je frigetníMMM??

Papulka
7. srpna • 13:17

Teda ženský, je vidět, že má každý úplně jiný názor na sex, to je přeci normální. Každá jsme jiná a každá potřebujeme něco jinýho. Já osobně můžu říct, že po dvou dětech je docela náročný mít denně chuť na sex. A pak musí být tedy o to horší překonat se, když vám manžel s dětmi moc nepomůže a večer myslí jenom na jedno. Chuť na sex se určitě mění věkem a hlavně taky celkovým vztahem mezi partnery.......je určitě lepší mít to jednou za čas a užít si to, než to mít denně z donucení. To mi snad nikdo nevyvrátí.Jenomže to jde právě vyřešit jenom kompromisem obou partnerů.A ne vždycky to vyjde, že?

Kačikulka
4. srpna • 13:14

Veronika: nejsi sama ja ho nemusism taky kazdy den

Kačikulka
4. srpna • 13:13

muze fungovat vztah i bez sexu mela jsem pritele 2,5roku a kdyz jsme slavili vyroci 2roky tak jsme meli sve poprve a klapalo nam to i driv bez sexu.

party
19. ledna • 15:25

Rajecka :to musis nejlip vedet Ty ale aby se Ti to jednou nevratilo -kdyz pises ze je tvuj muz jinak dobrym manzelem.A co se tyce sexu tak za 9 let je to stejne nudny jako stim prvnim.Dopprucovala bych jeste pockat -znam to osobne jsem to zazila-zadna Laska netrva vecne neco jineho je-kdyz spolu zijete ver mi nebo ne

Rajecka
18. ledna • 14:33

Jsem s manželem 9 let a nikdy moc na sex nebyl, tak jsem si našla před 2 lety přítele, kterej je úžasnej. Problém je, že se do mě zamiloval (já vlastně taky) a chce abych se svým synem byla s ním. A já to pořád řeším a nemůžu se rozhodnout. Manžel je jinak úžasnej, ale opustit ho jen kvůli sexu? Ale takhle se taky přeci žít nedá.

Jarka
29. března • 11:51

Rosie, musis pockat,az deti trochu odrostou a pak se muze chut na sex zase objevit. u mne to taky tak bylo. V tom obdobi,o kterem pises (deti male,porad nemocne,chozeni do prace) jsem byla na minimu,ale to se casem opravdu zmenilo,sex jsem si zacal poradne uzivat po svych 35 letech.
Rybka: tak to mas doma nejakeho excentrika. Muzi v tomto veku uz az tak divoci na sex nejsou. Memu muzi je 55 a milujeme se taky obden,mne to ale vyhovuje.

Nofnak
30. srpna • 23:40

Malinko:
<>Není to spíše tak, že pouze opravdu silné ženské OSOBNOSTI dokážou muže zaujmout tak, že mu případné sexuální potěšení nestojí za komplikaci svého vztahu?<>
Tak si najdi chlapa, který to bude umět dobře tajit. Nebude Tě pak nic trápit, protože co oči nevidí....

virgo
23. srpna • 10:58

Záleží na kvalitě vztahu, když je vše v pohodě, a vztah funguje, pak nějaké problémy v milostném životě nejsou. Únava z práce, vyčerpanost .... a tak dál, sou výmluvy a partneři by si měli promluvit a najít nějaký vnitřní neřešený problém.

Gandarf
14. listopadu • 8:47

Když tak pročítám všechny ty příspěvky, napadá mě jeden důležitý postřeh: ČASTOST A ČETNOST INTIMNÍHO STYKU ODRAŽÍ DLOUHODOBÝ STAV VZTAHU. Takže pokud nejste spokojeni, pokud "to nemusíte mít tak často", stojí za úvahu, jestli vůbec stojí za to takový vztah udržovat.
Pokud je vztah v pořádku, žena má ze sexu stejné potěšení jako muž, někdy i větší.
Stereotyp? Pokud se nespokojíme s jednou dvěma "zajetými" polohami a máme chuň experimentovat, nemusí být sex ani v dlouhodobém vztahu rutina. Spíš dochází k jakési ritualizaci, ta nám ovšem napovídá, že jsme doma, v bezpečí, a není proto naškodu. Je známé, že tato ritualizace sexuálních návyků v partnerech zakotvuje "zpouštěče" touhy. Pokud opravdu dobře známe svého partnera (aň jde o muže či ženu), známe tyto mechanizmy a umíme ho "probudit" téměř kdykoli bez velkého úsilí. A teď si po pravdě odpovězme, jak dobře o těchto "zpouštěčích" u svého partnera víme. Vždycky je co objevovat, i po dvaceti letech manželství...

Veronika
1. října • 17:27

Myslím si, že sex je do vztahu patří, ale já osobně ho tak často mít nemusim. Můj přítel by mohl každou volnou chvilku, ale já ne. Mám ráda sex, ale stačí mi tak jednou týdně. Je to normální nebo jsem frigitní?

zelinka
8. srpna • 13:34

Rossie,Kolčavka a babča ... teda holky, moc nevím, o čem mluvíte... jsem taky žena a máma dvou dětí (teď už jim je 14 a 17 let) mám poměrně náročné zaměstnání a 2x v týdnu sportuji ... ale na milování si skoro každý den čas udělám. Je to možná i tím, že mi partner doma dost pomáhá a nepotřebuje obskakování.....

babča
2. srpna • 15:28

Sex se v dlouhodobém vztahu plánovat prostě musí. K manželství to prostě (z mého pohledu už platí spíš slovo bohužel) patří.
Ale souhlasím s Rosie na 100%. Žena se vdá s lásky a s ideály, ale po čase zjistí,že si vlatně pořídila dítě na opatrování. Po čase k tomu přibydou děti skutečné, manžel pomáhá v domácnosti čím dál tím míň, časem ztloustne, přestane ovládat ve vaší přítomnosti větry a krká při každém kroku. Při takovéhle celodenní předehře je někdy těžké přinutit se k sexu.
Já už teď jen vzpomínám na "mládí", kdy jsem se ráda milovala kdekoli a kdykoli. Ty doby jsou prostě pryč.

kolčavka
30. července • 7:16

ROSSIE, přesně vím, o čem mluvíš. A když máš ještě k tomu muže, který vydá za jedno další nesamostatné dítě - stručně řečeno - nemám chuň na sex s někým, v kom nevidím chlapa, byň je to můj manžel a otec mých dětí.

rybka
25. července • 12:31

muj přítel (65) neustále vyžaduje sex a i když mu to moc nejde nadopuje se viagrou. Já nejsem frigidka, ale každý druhý nebo třetí den to mít nemusím. On to ale nechce pochopit, uráží se, nemluví. Mluví skoro pořád o sexu a mně už to někdy nebaví poslouchat. Jeho životní kredo je asi toto: sex, jídlo(má 120 kg), nechat se obsluhovat jako malé dítě (prý je na to určená žena), je dost líný, když po něm něco chci udělat, dost dlouho to trvá, takže shrnuto, už mne to opravdu přestává bavit. Je to normální?

nino
24. července • 12:33

sex je vztah a vztahy bez sexu jsou kamaradstvi.

Malinka
27. června • 14:38

VZKAZ PRO RENATU. SOUHLASIM S TEBOU. CHLAPY JEDOU PO NOVYCH ZENSKYCH UPLNE NESKUTECNE..JE TO PRO NE NOVE A TIM PADEM VZNIKAJI TAK CASTE NEVERY U CHLAPU. STACI ABY ZENSKA PRED NIMA ROZTAHLA NOHY A ZDA CHODI 2,3,4...ROKY S PRITELKYNI TAK TO JE MU JEDNO. TOTIZ S NAMI JE TO UZ NEBAVI PROTOZE NAS ZNAJI A ONI CHTEJI VYZKOUSET VSECHNO. OPRAVDU JENOM SILNI JEDINCI ZUSTAVAJI U TECH SVYCH...ALE NEVERIM ZE I TAK SPRAVNEJ CHLAP BY NEODOLAL.STRASNE ME TRAPI NEVERA Z MUZSKE STRANY....ASI SE BUDU MUSET PREORIENTOVAT....NA ZENY....NO JO ALE VZDYT MI JSME V MENSIM MERITKU NECO PODOBNEHO!

Renata
21. června • 16:06

Pravdou je, že jsem nejspíš jedna z žen, které jsou povolné a ne moc aktivní. U mne je to vyvolané spíš zkušenostmi. Mým dřívějším partnerům se nejdříve líbilo, že jsem aktivní,ale později při sebemenším náznaku touhy byla jejich reakce velice nepříjemná - Ty nemyslíš na nic jiného. Připadá mi, že muže to baví hlavně, když je to nové, ale pak... Proč musíme vymýšlet nějaké novinky jenom mi a chlapy se vezou? Pro mě to bez sexu teda nejde.

Žanetta
19. června • 15:55

Nino , aj ten sebelepší milenec môže raz zlihaň. Takže nechválim deň pred večerom.

Evička
15. června • 14:19

Vždy záleží na momentálním stavu toho či onoho partnera, nepomůže ani plánovaní, právě naopak.Přijde plánovaný den D - a i když nejsem proti, právě v ten den mi není dobře.

Malinka
15. června • 13:01

Stereotypní sex mě ubíjí. Nevím co mám dělat?

Nina
15. června • 2:58

Jasmino, myslim hlavne kdyz mam partnera ktery je fakt dobry v posteli, tak se na to tesim a planuji si vsechno ostatni kolem sexu.

MissX
14. června • 15:31

Drobné plánování? Nestává se pak sex pro většinu žen (a asi i mužů)nepříjemnou povinností?!?

Rosie
12. června • 16:39

brzy rano vstat, nachystat detem snidani, sebe upravit do koukatelne podoby, do prace, zde byt mila a klidna a pozorna a pracovat, domu, nejlepe nakoupit, odpovedet sto dulezitych detskych otazek, zkontrolovat ukoly absolvovat telefon s maminkou, nejaka prace pro domacnost, pohadka a najednou je 23:00, a vas mily vas ceka v posteli s neznym usmevem a ja touzim po jedinem byt chvili sama zachumlat se a SPAT. Nejak ten sex je tam navic, samo kdyz to neukecam, tak usinam kolem druhe a 4 hodinky spanku, opravdu pak rano premyslim kde jsou ty ruzove tvare po promilovane noci.
Tak nevim prace, deti, domacnost, sex trochu prilis na jednu osubku. Ma rada zni uzijte si sexu driv a poradne nez prijdou deti skolou povinne a vy vudete pracujici mama co vsechno vi, zna, umi vse zaridit a budete tak spolehliva, ze anti pilulky klidne muzete zamknout v nocnim stolku. Zarucene budete potrebovat pochovat pohladit pofoukat a spat.

Berundinda
12. června • 15:11

Plánování (ale ne na půl roku dopředu)i neplánování (když je čas a podmínky:)). Třeba si říci, že dnes večer vypneme telefony, koupíme lahvinku,,,,:))))

Sarah
12. června • 13:48

Mola:Až budeš mí velké pracovní vytížení, tvůj partner taky a ještě každý jinak ráno vstávat a večer každý jinak chodit spát, tak teprve pochopíš výhody plánovaného sexu. Je samozřejmé, že to nejde jenom pořád plánovat, ale někdy je to potřeba.

Jasmína
11. června • 15:29

Nino, dá sa zistiň dopredu či bude sex dobrý?

cat
11. června • 15:03

Mně to v poslední době jde jen bez sexu, ale kdo to má žít???

Nina
11. června • 6:29

Kdyz vim ze sex bude dobry, cas si najdu.

charlie
10. června • 14:31

porozumeni je urcite dulezite, ale nekdy to nejde. je treba ale rozlisit hranici, kdy se otevrenost stava az nechutnou. kdyz o vas partner vse vi, tak ho nemuzete nicim vzrusujicim prekvapit.

Nika
9. června • 10:20

Bez sexu to lze nejakou dobu.Zalezi na dohode.Pokud to vyhovuje obema???
Myslim si, ze v dnesni dobe je treba hlavne neha, porozumeni a tolerance.

pupa
8. června • 23:00

v dnesni uspechane dobe opravdu na sex neni nekdy cas, ale nemela by to byt povinnost, vzdy je hlavni cit a neha a taky improvizace.

Lily
8. června • 22:55

Bez sexu to jde taky.

Věra Zaplatílková
8. června • 12:55

Vcítění se do momentálnlí situace partnera, něha a pochopení, přiměřená aktivina na obou stranách, dokáží DIVY.

Mola
8. června • 9:31

S posledním odstavcem souhlasím. Jen mi pořád nějak nesedí to plánování. Není to poprvé co o tom čtu. Mě to odpuzuje.Budu o tom přemýšlet, ale táhne mě pravý opak.

Doporučujeme

Články odjinud