Bílá vyráží na turné s Arakainem, udělala průvan ve svém kalendáři

Bílá vyráží na turné s Arakainem, udělala průvan ve svém kalendáři

Každý začátek prý bývá těžký a ne každý na něj rád vzpomíná. V případě zpěvačky Lucie Bílé (45) je tomu ale přesně naopak. Svoji kariéru nastartovala v osmdesátých letech jako zpěvačka kapely Arakain a právě s ní se vydává na koncertní turné u příležitosti oslav třicátého výročí narození kapely.

"Vracím se ke kořenům. Začínala jsem jako rockerka a jako rockerka se budu na všech nadcházejících čtrnácti koncertech, které máme naplánované, zase cítit. Arakain je mou srdeční záležitostí. Když jsem se dozvěděla, že kluci chtějí uspořádat tohle výroční turné a já bych byla zase na nějaký čas s nimi, vůbec jsem neváhala kývnout," řekla Bílá Korzu.

Kvůli čtrnácti vystoupením, která proběhnou v termínech od 9. března do 28. dubna, si musela svůj už tak nabitý program pořádně přeházet. "To je fakt. Mám toho v kalendáři opravdu hodně, takž jsem kombinovala, měnila a reorganizovala. Nakonec se mi všechno podařilo upravit tak, abych mohla s Arakainem vyrazit po vlastech českých. A moc se těším," svěřila se zpěvačka.

ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová svádí souboj o post nejkrásnější nevěsty

ČTĚTE TAKÉ:
Těhulky Stanková a Issová rozšířily babyboom. Budou asi svobodnými matkami

Doporučujeme

Články odjinud