Billy Bob Thornton se kvůli roli i počůrá

Billy Bob Thornton se kvůli roli i počůrá

Nový snímek Bad Santa (Zlý Santa), který vyvolal nejen ve Spojených státech vlnu kritiky, se stal pro Billyho Boba Thorntona, hlavního hrdinu filmu, zdrojem neuvěřitelných zážitků. V jedné scéně se měl totiž filmový Santa alkoholik počůrat. A tak jeho představitele Billyho napadlo, že by to počůrání mohlo být realistické.

Herec nabídl, že se před natáčením scény nalije pivem a pak se před kamerou opravdu pomočí. Režisér nadšeně souhlasil, a tak se vedle řádky speciálních efektů měla ve filmu objevit skutečná Billyho moč.

"Přišel jsem k režisérovi a na rovinu jsem mu řekl, že tuto scénu uděláme věrnou, že docela rád vypiju před natáčením té scény několik piv a pak se před kamerou počůrám. A on s tím nadšeně souhlasil, protože pro něj to není problém. Takže jsem se těšil, že si trochu přihnu a natáčení opilce Santy bude pro mě snazší a věrohodnější.

Radost mi ale zkazili lidé pracující na speciálních efektech. Tvrdili totiž, že pravá moč na mém oděvu nebude ve výsledku vypadat tak dobře, jako ta jejich glycerinová hmota. Nakonec mi nedovolili močení na scéně a sešlo i z piva," vyprávěl na internetovém serveru televizní stanice Channel 4 Billy Bob Thornton.

V kontroverzním snímku představuje bývalý manžel Angeliny Jolieové sexem posedlého Santa Clause, jemuž z úst táhne pivo. Spíše než hodného dědečka nosícího dětem dárky připomíná zkrachovalého alkoholika na pokraji deliria. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud