Billy Bob Thornton trpí agorafobií

Billy Bob Thornton trpí agorafobií

Herec a hudebník Billy Bob Thornton (58) přiznává, že má děs z veřejných prostor. Když musí odejít z domu, připadá si, "jako by se na něj konal hon na čarodějnice".

Dříve to prý bývalo relativně mírné, ale s přibývajícími lety se Thorntonův strach z otevřených veřejných míst zhoršil. V rozhovoru pro CNN herec přiznal: "Nebýval jsem vždy takový. Ale v posledních letech mne to zahání dovnitř čím dál tím víc.

Také mám větší strach z lidí. Nebojím se jich fyzicky, spíš mne děsí ta síť společenských vztahů. Ta mi nahání hrůzu. Vím, že to zní, jako bych dostával do hlavy signály z Marsu, ale já jen pozoruji lidi.

Mám pocit, že dnes trpíme ztrátou soukromí. A žijeme v mnohem cyničtější společnosti. To je jeden z důvodů, proč raději zůstávám doma. Je to trochu jako hon na čarodějnice. Když jsem venku, mám z toho strach, tak radši zůstávám v domě."

Thornton ale dodal, že je jedna význačná událost, kvůli níž by své soukromí opustil: svatba jeho bývalé ženy Angeliny Jolieové s Bradem Pittem. "Kdyby mě pozvali, šel bych. Jsou to moji přátelé a báječní lidé. Ale kdybych nakonec přece jen nešel, určitě by ne proto, že bych nerad viděl, jak se Ange znovu vdává. Bylo by to jen proto, že prostě nikam nechodím."

ČTĚTE TAKÉ:
Jak se oblékají celebrity v Cannes?

ČTĚTE TAKÉ:
Liz Taylor měla dceru s tesařem, dala ji rodině v Irsku

Doporučujeme

Články odjinud