Biopotraviny pro kojence

Biopotraviny pro kojence

Společnost Hamé v těchto dnech uvádí na tuzemský trh zcela novou řadu kojeneckých výživ, které se v České republice dosud nevyráběly. Nová řada je připravována výhradně z výrobků, které pocházejí z ekologického zemědělství a tudíž je nazýváme biokojeneckou stravou.

Biokojenecká strava pod prémiovou značkou BIO Hamánek, tak rozšíří široké portfolio kojenecké stravy od společnosti Hamé dodávané na tuzemský trh. Hamé, a.s. dodržuje při výrobě těchto výživ pravidla ekologické výroby potravin, které garantují, že suroviny pocházejí ze schváleného ekologického zemědělství, kde nejsou používána umělá hnojiva, pesticidy ani geneticky modifikované organizmy (GMO).

Biokojenecká strava Hamé je přísně kontrolována dle současných náročných norem Evropské unie a není chemicky konzervována ani přibarvována.

Samotné suroviny jsou dováženy a pečlivě vybírány do výrobního závodu společnosti Hamé z celého světa, zejména se jedná o Německo, Francii, Itálii, Belgii, Paraguay nebo Brazílie, ze které jsou např. dováženy ekologicky vypěstované banány.

Jak maminky poznají, že kupovaná kojenecká výživa je vyrobena z ekologického zemědělství? Na každém balení je jednak zcela identifikující značka BIO HAMÁNEK a také je na etiketě značka (BIO produkt ekologického zemědělství) zaručující, že produkty byly kontrolovány na každém kroku od výrobce až ke konečnému spotřebiteli.

Kojenecká strava Bio Hamánek je pro děti vhodná mimo jiné i z důvodu většího množství esenciálních mastných kyselin jako omega 3, které hrají důležitou roli při vývoji mozku dítěte.

Společnost Hamé nabízí Bio Hamánka v balení sklo PT 125 g, PT 190 g a TO 210 ml v 9 druzích: od 4. dokončeného měsíce věku dítěte s brokolicí, s mrkví a rýží, nápoj s jablky, od 5. dokončeného měsíce věku dítěte s hruškami, s jablky, s broskvemi, s jablky a banány, s jablky, hruškami a mrkví, s banány a broskvemi.

Zdroj: Hamé, a.s.

Doporučujeme

Články odjinud