Bisexualita jako trend, nebo opravdová sexuální orientace?

8 komentářů

dominika
12. června • 10:33

kdo je lepší hekterosexuálové nebo homosexuálové nebo bisexuálové mě se nejřív líbili jenom holky a ted už oboje to sem jako homosexuál a pak nakonec bisexuál ted nebo jak to mám prát poradte mi prosim někdo

Sára
28. května • 16:37

Kdyby si náhodou někdo chtěl přečíst něco co není tupým populárním výblitkem (omlouvám se autorovi, chápu že toto médium si ani nezaslouží lepší článek), ale odbornou prací na toto téma, doporučuji diplomovou práci Bc. Lenky Pfefrlové NARATIVNÍ KONSTRUKCE BISEXUÁLNÍ IDENTITY V PŘÍBĚZÍCH ŽEN.respektive: Více zjednodušit tuto problematiku by ani nešlo... pokud by pan Trojan měl zájem poznat někoho kdo "škatulku" bisexuality splňuje, nechť mě klidně kontaktuje (ferda_wlkodlak@centrum.cz)

PAVLA
4. dubna • 14:53

PAVLA LÍBĚJ SE MI JENOM ŽENY NASLEDANOU

PAVLA
4. dubna • 14:52

DOMINIKA LÍBĚJ SE MI JENOM ŽENY NASLEDANOU

nikaaa
22. února • 16:58

no tak newim newim.....já se za BI považuju...neumím si představit život ani bez holky ani bez chlapa....potřebuju je k žiotu oba...a ne na sex,ale na lásku...byla jsem už do pár žen skutečně zamilovaná-položila bych za ně žiot,ale stejně tak jsem byla zamilovaná i do mužů-doopravdy a ze srdce....a nezdá se mi že bych si nechtěla přiznat orientaci..právě že naopak.jenže necítím že by u mě nějáké pohlaví převažovalo...takže za mě : Ano Bisexualita existuje!

Alan
7. ledna • 1:45

Až na závěrečný odstavec, kde je poznamenáno, že homosexualita je přijímána iteligentnější částí populace, což uráží jak většinovou "neinteligentní" homosexualitu tolerující veřejnost tak i homofóbní intelektuály, je článek plný bystrých postřehů.

ukume
25. srpna • 11:00

Souhlasím s tebou, Bene, taky jsme s kámoškou takové provokace podnikaly a fakt jsme z toho měly prču. Rozhodně se mi neštítila, ale asi hlavně díky vědomí, že jde jen o divadýlko...nevím,nevím, jak v reálu, i když občas pozoruju i ženský a říkám si, co je na nich pěkného...

Ben
25. srpna • 7:26

Je to pastva pro muže, koukat se na bisexuální dotyky dívek. Ženy jsou exhibicionálky, rády je tímto provokují.

Doporučujeme

Články odjinud