Black Milk se svlékly na Sahaře

Black Milk se svlékly na Sahaře

Dívčí skupina Black Milk vydává nové CD. Klip k jedné z písniček tohoto alba a nové fotografie vznikly letos o prázdninách v exotickém Tunisu. "Původně jsme tam měly odjet jenom na dovolenou, ale pak jsme si řekly, že tam vlastně můžeme natočit videoklip a udělat nějaké hezké fotky," řekla Korzu zpěvačka Black Milk Helena Zeťová.

Helena se nechala inspirovat jedním klipem na MTV a donutila své kolegyně Terezu Kerndlovou a Terezu Černochovou k dost odvážným scénám. Zpěvačky v klipu totiž vystupují téměř nahé. "Diváci se mají na co těšit," podotkla Helena. V Tunisu se všem třem zpěvačkám moc líbilo, a to i přes náročné natáčení. "Natáčeli jsme totiž na Sahaře a tam bylo dost vedro. Zažily jsme ale i veselé okamžiky. Moc jsme se nasmály, když řidič autobusu zastavil uprostřed pouště, a tam se najednou z ničeho nic vyloupla budka s občerstvením. To jsme nevěřily vlastním očím. Tunis je sice trochu drsná země, den před naším příletem tam například zastřelili šest turistů, ale jinak pohoda."

Nová deska Black Milk by měla spatřit světlo světa v říjnu a podle Helenina názoru je úplně jiná než ta předchozí. "Na té první se mi líbily dvě věci, tady na té se mi líbí úplně všechno. Natočily jsme ji za osm dní. Neříkám, že je to úplně dobře, musely jsme být ve skvělé kondici, ale výsledek je dokonalý. Jen tak pro představu, naše první deska vznikala snad půl roku."

Helena letos trávila dovolenou v Mexiku, v Řecku a v už zmíněném Tunisu. Teď se do Řecka na pár dní vrací.

"Čekají mě poslední volné dny, pak už se kvůli práci do konce roku nezastavíme. Nejkrásnější země je Mexiko, ale nejhezčí vzpomínky mám na Řecko," dodala tajuplně Helena Zeťová. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud