Bobby McFerrin se již příští týden představí v České republice

Bobby McFerrin se již příští týden představí v České republice

Sólově, s hosty i s vokálním souborem se již za několik dní představí českému a moravskému publiku hlasový virtuos Bobby McFerrin. I v náhradních květnových termínech se prvními svědky jeho hudebních kouzel a jedinečných schopností improvizace stanou návštěvníci Jarního GALA pro Struny podzimu 4. května v Obecním domě, hned následující večer, 5. května, vystoupí v Kongresovém centru Praha a sérii tuzemských koncertů uzavře 8. května v ČEZ Aréně v Ostravě.

Večerní program otevře Bobby McFerrin svými proslulými sólovými improvizacemi, v druhé části večera se k němu připojí Iva Bittová a Dan Bárta.

Iva Bittová potěší pouze návštěvníky pražských koncertů, ostravského vystoupení se z důvodu vlastního turné v novém termínu nezúčastní.

Na závěr představí společně se speciálně sestaveným 24členným sborem pod vedením Lukáše Vasilka a Rogera Treece ukázky ze svého nového vokálního projektu VOCAbuLarieS.

Ochutnávku z nového alba VOCAbuLarieS si můžete poslechnout na www.bobbyvpraze.cz. Na stránkách je k dispozici i nový klip ke skladbě Say Ladeo.

Doporučujeme

Články odjinud