Bočanová zhubla o 13 kilo. A váhu si drží!

Bočanová zhubla o 13 kilo. A váhu si drží!

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (43) propadla droze - tanci. Od svého působení v soutěži StarDance, ze které kvůli zranění svého tanečního partnera Jana Kuneše musela nakonec odstoupit, si s tancováním nedá pokoj. Nyní se dokonce chystá s dětmi na taneční tábor.

"Už třetí sezónu pojedu s dětmi na tábor, ve kterém se pořád tancuje. Jde o dva čtrnáctidenní letní kurzy ve Velkém Meziříčí u Brna, kde se děti učí tancovat. Oba turnusy máme naprosto plné," vysvětluje Korzu nadšeně Mahulena.

Od televizní taneční soutěže, během které zhubla třináct kilo, si drží váhu okolo šedesáti kil, což je pro její více než stoosmdesáticentimetrovou postavu prý tak akorát. "Díky tanci jsem už neztloustla. A na letních táborech, které organizuje tanečník Honza Tománek, určitě nepřiberu. Už se na ně moc těším," tvrdí.

Mahulena má ještě další plány na své prázdniny: "Pojedu s dcerou Márinkou a se sestrou do jižních Čech, pak na Kypr a potom ještě za příbuznými do Mariánských Lázní. Prázdniny utečou jako voda."

Manžel Mahuleny Vilém Mráz sice vlastní penzion, ale v něm se Mahulena v létě příliš neukáže. "Penzion je byznys mého muže. Pracovat tam nemůžu, na to nemám vůbec čas. Jsem tam spíše jen jako talisman," směje se Bočanová.

Doporučujeme

Články odjinud