Body - ano či ne?

Body - ano či ne?

V 80. letech nepostradatelná součást ženského šatníku, v 90. letech naprosté tabu a nyní opět přichází na výsluní. Díky popovým ikonám jako je Madonna a Lady Gaga se body opět vrací s plnou parádou a je ještě odvážnější než kdykoliv předtím.

V polovině 80. letech na tomto kousku oblečení udělala velkou kariéru i jmění americká návrhářka Donna Karan, které se k sexy body vrací v kolekci pro nadcházející sezónu jaro – léto 2010. Ostatně stejně jako celá řada dalších návrhářů. Ti, kteří neměli body v podzimní kolekci, zařadili toto oblečení na příští rok.

Boom odstartovala zpěvačka Lady Gaga, pro kterou je body každodenní součástí garderóby, a to nejen té jevištní. Beyoncé si užívá zlatého korzetového body od Thierryho Muglera během svého turné, Madonna zase vsadila na kreaci od Riccarda Tisciho. Mladé londýnské vyznavačky trendů si tento podzim se sukněmi ani kalhotami hlavu nelámou, důležité je přiléhavé body a vzorované punčocháče.

Některé podzimní přehlídky a především pak ty, které ukázaly kolekce na rok 2010, jasně ukázaly, že trikot bez nohaviček se hlásí ve slovu. Ty odvážné jej mohou nosit samostatně, jinak sukně s velmi nízkým pasem či naopak vysokým rozparkem tvoří ideální dvojici.

Budete následovat tento módní trend?

V obchodech

Doporučujeme

Články odjinud