5
Fotogalerie

Bohdalová: Na svatbu přijdu!

Jiřina Bohdalová (81) písemně stvrdila svůj slib, který dala nevidomé dvojici. Na jen pár dnů (11. června) otevřenou Kavárnu Potmě na Ovocném trhu fixkou napsala: Děkuji, že jsem to mohla zažít.

A dopsala: PS. Přijdu na svatbu Katce a Janovi. Jiřina Bohdalová.

Oblíbená herečka dorazila na slavnostní zahájení provozu kavárny spolu s dcerou Simonou Stašovou a zpěvačkou Anetou Langerovou a jako jedna z prvních si tu pochutnala na kávě.

Při té příležitosti se dala do řeči se zmíněným párem, který se spolu s dalšími kolegy stará o obsluhu. Jan a Katka jsou partnery už nějakou dobu, a jak to občas bývá, vztah přeroste ve sňatek. A aby byla případná svatba obou mladých lidí hodně veselá, dala jim Jiřina Bohdalová slovo, že se jí osobně a velice ráda zúčastní.

"Bylo by to fajn. Paní Bohdalovou máme moc rádi, ale co bude dál, zatím neřešíme. Pokud si však řekneme ano, pak budeme šťastní, když ji budeme moci přivítat," nechali se slyšet Jan a Katka.

Kavárna Potmě bude otevřena až do 21. června a stejně jako v minulosti se její personál neobává, že bude mít o hosty nouzi.

Vždyť už pozvánka hovoří za vše: "Přijďte ochutnat svět tmy do podniku, kde si neuvidíte na špičku nosu. Vašima očima se stanou nevidomí číšníci, kteří vám připraví nevídanou kávu, nejčernější široko daleko."

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Laďka Něrgešová: K hubnutí mě přemlouval Renč i můj gynekolog

ČTĚTE TAKÉ:
Další potomek brazilské bohyně?

Doporučujeme

Články odjinud