Bohémská Celine

Bohémská Celine

Uvolněnou, sportovní a elegantní kolekci představil vyhlášení francouzský módní dům Celine. Celkový dojem působí velice svěže, hledáte-li proto ideální oblečení na dovolenou v některém z luxusních prázdninových středisek, určitě si zde vyberete. A i když zrovna neplánujete cestu na francouzskou riviéru nebo do slunné Kalifornie, je tu pro vás bezpočet kombinací do příjemně strávené léto ve městě.

Ať už na sexy bikinkách, tričkách se zlatým prošíváním, doplňcích či na jednoduchých šatech, všude převládají jemné odstíny písku, čokolády a čerstvě usušené trávy. Nechybí však ani modely v zářivých barvách tropického ovoce. Nejlépe oba protipóly zužitkujete, budete-li se držet jednoho z nich. Zemité barvy na den a veselé odstíny na večer a zábavu – váš módní rozvrh bude tak dokonalý.

Co nesmí chybět ve vašem šatníku k dosažení luxusního image? Pořiďte si propínací šaty ve stylu safari (obr. 2), dlouhou hedvábnou šálu ve výrazném odstínu zralého ovoce (obr. 5) khaki cargo kalhoty s úzkými nohavicemi (obr. 10) a k nim sexy top v podobě krátkého trička, kožené vestičky bez rukávů nebo bundičky s ¾ rukávy. S výběrem plavek si rozhodně nemusíte dělat starosti, vyberte si odvážné bikiny (obr. 1), zamýšlíte-li ulovit přinejmenším Jamese Bonda, plavky v celku (obr. 9) dáváte-li přednost decentní eleganci či dokonalý model do plážové restaurace (obr. 11).

U Celine si dobře povšimněte doplňků – bot a kabelek. Obujte si zlaté páskové lodičky na vysokém podpatku a kabelku slaďte s barvou oblečení a v cestě na vrchol letošní elegance vám už nic nebrání.




foto: Vincent Peters pro Celine

Doporučujeme

Články odjinud