Bohuš Matuš se zamiloval do Lucie Borhyové

Bohuš Matuš se zamiloval do Lucie Borhyové

Křest dlouho očekávaného cédečka zpěváka Bohuše Matuše moderovala v úterý (17. prosince) nejvíce sexy moderátorka televize Nova Lucie Borhyová. "Lucko, víš o tom, že jsem se do tebe zamiloval? Alane, nevadí ti to?" říkal na párty Bohuš něžné blondýnce a nenápadně zjišťoval reakci jejího přítele Alana Babického.

Lucie "Jsi v pořadí, ve velkým. Máš zatím asi sedmnácté místo," pohotově odpovídal Bohušovi Lucčin přítel.

Producentsky se na desce Bohuše podílel Karel Svoboda, stvořitel již mnoha hvězd. "Asi patnáct lidí mi říkalo, abych s Bohušem něco podniknul. Já jsem se ale bál, a nevěděl jsem o žádný mezeře na trhu. Najednou vznikla, a myslím si, že práce, která proběhla v tichosti, se nám povedla. Za chvíli už bude CD oceněno zlatou deskou," konstatoval během křtu Svoboda.

"Karla Svobodu obdivuji už dlouhou dobu. Když jsem ho v pěti letech viděl v televizi společně s Karlem Gottem, ještě jsem netušil, že právě on mi udělá první desku, a Karel Gott mě označí za svého nástupce. K Svobodovi jsem se dlouho choval s odstupem, protože jsem ho obdivoval, a on si o mě musel myslet, že jsem magor," řekl Bohuš tiskové agentuře Korzo.

Matuš se v letošní anketě Český slavík dostal na páté místo. Richard Krajčo se ale pro jistý bulvární časopis vyjádřil, že by ho z nominací vyloučil. "Nevěřím, že se umístil čestně," řekl pro bulvár Krajčo. "Nemám důvod něco falšovat. Dost mě to Krajčovo vyjádření zklamalo," komentoval to Matuš. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud