Boj za lepší orgasmus: Inovujte klasické polohy

Boj za lepší orgasmus: Inovujte klasické polohy

Cesta za orgasmem, který otřese vaším světem, nemusí být tak složitá, jak by se mohlo zdát. Stačí se zaměřit na pozice, které důvěrně znáte, a trochu je poupravit tak, abyste si přišla opravdu na své. Jak na to?

Nahoru a za hlavu

Misionářská pozice už nikdy nebude stejná, pokud vyzkoušíte tento postup. Pokud při milování s partnerem zvolíte „klasiku“, rozehřejte se tím, že dáte nohy co nejvýš a nejdál k hlavě, jak jen to půjde, a zadeček si podložte polštářem.

Tato pozice může vypadat nepohodlně, ale nebojte se, nespočinete v ní příliš dlouho. Pouze se v ní pořádně nažhavíte na pokračování a připravíte se na intenzivnější orgasmus. Jakmile budete mít pocit, že jste se dostala do nálady, položte, respektive natáhněte nohy rovně na postel a polštářek stále nechte pod zadečkem. Jeho penis tak bude mít lepší přístup k bodu G a třením se navíc bude snadno stimulovat klitoris, takže se dopracujete k opravdu bouřlivému orgasmu.

Pokračování 2 / 5

Zezadu, ale vleže

Pozici zezadu určitě znáte a jistě si ji užíváte po svém. Tuto polohu ale můžete ještě vylepšit ve váš prospěch. Lehněte si na břicho, pouze pořádně vystrčte zadeček, aby do vás mohl váš partner vstoupit zezadu. Tento způsob poskytuje snadnější přístup k bodu G a navíc můžete dráždit klitoris třením o matraci, případně si můžete pomoct rukou.

Pokračování 3 / 5

Nahoře, ale zády

Ani poloha „na koníčka“ vám jistě nebude cizí. Pro dosažení orgasmu je téměř ideální, protože si sama můžete korigovat hloubku a rychlost průniku a zároveň si rukou dráždit klitoris i bradavky, případně nechat partnera, ať vám s tím pomůže. Výhodou je také to, že se vaše intimní partie třou o jeho stydkou kost.

Příště se ale zkuste otočit o 180 stupňů tak, abyste byla k partnerovi zády, dejte nohy blíže k sobě a chodidly se zapřete o postel mezi jeho nohama. Tato poloha pro vás bude přínosná, protože s nohama u sebe bude tření uvnitř těsnější a intenzivnější. A stále bude dost prostoru pro dráždění ostatních erotogenních zón.

Pokračování 4 / 5

Stůl pro dva

Někdy ke zlepšení orgasmu nemusí pomoct změna polohy, ale změna scenérie. Pro tento krok budete potřebovat jídelní stůl, ideálně ve výšce partnerova klína. Lehněte si na desku tak, aby váš zadeček nepatrně přečuhoval přes hranu stolu. Nechte partnera do vás vstoupit a nohy si zapřete o jeho ramena nebo o okraj stolu.

Pro lepší intenzitu i hloubku průniku si opět můžete podložit záda polštářkem. Vy i váš milenec budete navíc mít volné ruce, takže si můžete pohrát i s dalšími citlivými místy na vašem těle a věnovat zvýšenou pozornost klitorisu.

Pokračování 5 / 5

Tváří v tvář

Nechte svého partnera sedět s nataženýma nohama, osedlejte si ho a pevně se k němu přimkněte. Budete mít velkou kontrolu nad rychlostí, úhlem i pohybem, protože budete moct použít ruce i nohy k manévrování. Abyste se předčasně neunavila, zvolte místo pohybů nahoru a dolů spíš pohyby dopředu a dozadu, případně můžete kroužit pánví, čímž budete dráždit i oblast klitorisu.

Třením o partnerovu hruď navíc budete dráždit prsa a můžete si dopřát vášnivé polibky, případně nechat partnera, aby vám laskal bradavky. Na tento orgasmus jen tak nezapomenete!

Víte, co se děje s vaším tělem při milování? Podívejte se na video:

Doporučujeme

Články odjinud